Ping și Pong sunt doi purceluși vietnamezi, simpatici nevoie mare și jucăuși cât este ziua de lungă. Au doar 6 luni, sunt puțini mai mari ca o pisică și se aleargă unul pe celălalt prin tot padocul. Sunt extrem de curioși, adoră băile de nămol și le place să se arunce în fânul proaspăt. Purcelușii au fost salvați în ultimul moment, de un iubitor de animale, chiar înainte să fie rumeniți la proțap.
Din fericire pentru ei, destinul a decis altceva și așa au ajuns cei mai noi locatari ai Fermei Educaționale Hope a Asociației Milioane de Prieteni (AMP). Iubi, o scrofița vietnameză care se află în Hope Farm de câteva luni, și-a luat în serios rolul de mămică protectoare, iar ei o urmează oriunde merge ea.

Le urăm micuților bun venit și viață lungă!

Chiar dacă vremurile sunt grele in situații de criză, animăluțele nu știu asta și au nevoie de mâncare și îngrijire. Si tu poți salva animale!

ȘTIRI PENTRU COPII vă aduce permanent vești din lumea animalelor.

Milioane de prieteni

Milioane de Prieteni este una dintre cele mai vechi Asociații de Protecție a Animalelor din România. Din 1997, de la înființare, au salvat de la suferință și moarte peste 30.000 de animale. E vorba de câini fără stăpân, pisici, cai, măgari dar și urși, lupi, vulpi, cerbi și căprioare sau arici și păsări de tot felul. În anul 2011 au semnat un parteneriat cu Serviciul de Administrare a Adăpostului Public Canin al Primăriei Brașov. Asta a însemnat sfârșitul cruzimii față de câinii din Adăpost si al eutanasierii inutile, dar și începutul promovării voluntariatului și adopțiilor. În anul 2002, au pornit pe frumosul și anevoiosul drum al construcției celui mai mare sanctuar de urși bruni din lume.