Atelierele lunii ianuarie pentru copii și părinți la Teatrul Ion Creangă
Dorința copiilor de a confecționa diferite obiecte cu mâinile lor există chiar și după trecerea sărbătorilor. Așadar, iată care sunt atelierele lunii ianuarie pentru copii și părinți la Teatrul Ion Creangă din București.
Atelierele la care cei mici vor putea participa în prima lună a anului sunt unele de bricolaj, improvizație sau creative. „După ce și-au testat imaginația și îndemânarea în a crea decorațiuni și bunătăți pentru Crăciun, ne dorim să le oferim posibilitatea de a-și exersa și îmbunătăți continuu abilitățile în cadrul unor ateliere de bricolaj, improvizație sau creative”, transmit reprezentanții teatrului.
Primul atelier are loc sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 10:00, în Sala Mică. El se numește „Despre talent – lectură și atelier de bricolaj” și este recomandat copiilor peste patru ani. Imaginația copiilor va fi stârnită cu ajutorul poveștii „Puterea magică a iubirii – povestea ulciorului crăpat” de Szabo Eniko. Adulții pot participa gratuit la atelier, iar biletele pentru copii pot fi achiziționate de aici.
Duminică, 9 ianuarie, de la ora 10:00, tot în Sala Mică, are loc atelierul „Răvașul Nărăvaș – Atelier de improvizație”. Acesta este recomandat copiilor peste cinci ani, iar totul pornește de la o pălărie magică și o temă oarecare. Biletele pot fi achiziționate de aici.
În lumea lui Apolodor
„Apolodor pinguinul călător – atelier creativ” are loc în 15 ianuarie, ora 10:00, în Sala Mică. Activitatea e recomandată copiilor peste patru ani, iar cei mici vor învăța să-și creeze propria figurină după asemănarea celebrului Apolodor. Ele vor putea fi utilizate apoi ca elemente de decor sau chiar pe post de suport de carte. Biletele pentru atelier se pot cumpăra intrând aici.
Ultimul atelier al lunii are loc în 22 ianuarie, de la ora 10:00, în Sala Mică. Acesta se numește „Tehnici creative de print manual – atelier waldorf” și se adresează copiilor peste șase ani. În cadrul acestui atelier copiii vor învăța tehnici de print manual prin care vor imprima diferite forme pe foaia de desen: fie unele imaginate și creative, fie reprezentative pentru ei sau chiar fidele unor elemente din natură. Toate acestea însumate vor scrie povestea propriilor emoții. Atelierul se adresează deopotrivă părinților și copiilor. Biletele se pot cumpăra de aici. La fiecare atelier participarea adulților însoțitori este gratuită.