Maratonul educației alternative pentru oameni mici și mari
Asociatia PlaYouth organizează în data de 3 septembrie în Parc Romniceanu-Cotroceni, în intervalul orar 11:00-18:00, Maratonului Educației Alternative. Pe lângă învățarea prin joc și artă, evenimentul are și un obiectiv caritabil.
Biblioteca cu speranță
Scopul evenimentului este acela de a contribui la implementarea proiectului “Biblioteca cu speranță” pentru copiii din zonele defavorizate. Ideea este de a strânge rechizite școlare, ghiozdane și materiale educaționale pentru cei 500 de copii din zonele sărace ale Bucureștiului în cadrul Caravanei ABECEDAR.
Maratonul Educației este un eveniment de 1 zi. Se adresează copiilor de 5-14 ani și părinților acestora. Aceștia vor găsi 8 zone cu 36 de ateliere diferite din zona de artă, știință, reciclare creativă, hand made, mișcare sau teatru. Copiii au ocazia să își descopere pasiunile testându-le și să își facă prieteni noi, iar copii din centrele de asistență socială se bucură de cea mai frumoasă zi.
Programul cuprinde multe activități creative și educative pentru cei mici și cei mari, începând de la modelaj în lut și pictură cu nisip colorat până la ateliere de astronomie șichimie distractivă.
Mai multe informații despre activitățiile care se vor desfașura în cadrul evenimentului găsiți aici.Biletul de participare la #MaratonulEducațieiAlternative constă într-o carte pentru biblioteca copiilor și câteva rechizite școlare pe care sunteți rugatț să le aduceți în ziua evenimentului. Înscrierea se face completând acest formular: https://tinyurl.com/yrhr73sy
Parteneri de bine: Parteneri: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, Oscar Downstream, ASIROM, Aqua Carpatica, Kaufland Romania, BIC
Despre Playouth
Asociația PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, atât pentru copii, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel, cât și pentru părinți sau profesori. PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor.