Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Voluntari pentru educaţia copiilor din Sectorul 6

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Voluntari pentru educaţia copiilor din Sectorul 6

Ai cunoştinţe temeinice de matematică, limba română sau limba engleză şi mai ales dacă ai talent de pedagog şi drag de copii? Copiii şi tinerii, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, au nevoie de tine pentru a înţelege mai bine materiile şcolare.

Vino şi oferă puţin din timpul şi răbdarea ta pentru a întregi echipa de voluntari care vor pregăti copiii dornici de a învăţa, copii care merită o şansă la un viitor mai bun.

Pentru gestul tău, vei primi din partea noastră recunoaşterea orelor de voluntariat (considerate experienţă în muncă), dar cea mai mare mulţumire se va vedea în situaţia şcolară şi în ochii micilor învăţăcei.

Programul de voluntariat destinat meditaţiilor şcolare caută tineri peste 18 ani care au timp liber dimineaţa, între orele 9.00 – 11.00, sau în week-end, iar locul în care se vor derula întâlnirile este Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, Bucureşti.

Completează formularul de înscriere sau dă vestea mai departe, copiii şi tinerii care provin din medii defavorizate îşi aşteaptă mentorii, iar pentru unii dintre ei urmează examene importante!

Formularul poate fi accesat la adresa: goo.gl/bM9P7q

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la adresa de mail:  voluntariatformare@dgaspc6.com

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Azi în România

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!   0

Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile și în conformitate cu deciziile luate de comitetele pentru situații de urgență, cursurile școlare din 59 de unități de învățământ preuniversitar din județele Maramureș (56), Cluj [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031