Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Voluntari pentru educaţia copiilor din Sectorul 6

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Voluntari pentru educaţia copiilor din Sectorul 6

Ai cunoştinţe temeinice de matematică, limba română sau limba engleză şi mai ales dacă ai talent de pedagog şi drag de copii? Copiii şi tinerii, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, au nevoie de tine pentru a înţelege mai bine materiile şcolare.

Vino şi oferă puţin din timpul şi răbdarea ta pentru a întregi echipa de voluntari care vor pregăti copiii dornici de a învăţa, copii care merită o şansă la un viitor mai bun.

Pentru gestul tău, vei primi din partea noastră recunoaşterea orelor de voluntariat (considerate experienţă în muncă), dar cea mai mare mulţumire se va vedea în situaţia şcolară şi în ochii micilor învăţăcei.

Programul de voluntariat destinat meditaţiilor şcolare caută tineri peste 18 ani care au timp liber dimineaţa, între orele 9.00 – 11.00, sau în week-end, iar locul în care se vor derula întâlnirile este Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, Bucureşti.

Completează formularul de înscriere sau dă vestea mai departe, copiii şi tinerii care provin din medii defavorizate îşi aşteaptă mentorii, iar pentru unii dintre ei urmează examene importante!

Formularul poate fi accesat la adresa: goo.gl/bM9P7q

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la adresa de mail:  voluntariatformare@dgaspc6.com

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Azi în România

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie   0

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031