Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Violența în școală – jucată pe scena TN Timișoara de actori francezi

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Violența în școală – jucată pe scena TN Timișoara de actori francezi
Articole asemănătoare

Teatrul Național din Timișoara își asumă, ca de fiecare dată, rolul de a răspunde creativ temelor și provocărilor societății de astăzi. În acest context, începutul lunii decembrie aduce la Timișoara un eveniment excepțional. Pentru prima dată în România, actori și muzicieni ai Théâtre de la Manufacture din Nancy prezintă spectacolul-eveniment Copii răi, prima coproducție Centre Dramatique National Nancy-Lorraine, La Manufacture și Teatrul Național din Timișoara.

 Spectacolul Copii răi „citește” prin ochii unei fetițe – cu inocență, cu duioșie, cu cruzime, cu umor –  un subiect extrem de fierbinte al societății contemporane – violența în școală și efectele distructive ale mediatizării acesteia pe rețelele de socializare.  

 Astfel, miercuri, 7 decembrie, joi, 8 decembrie și vineri, 9 decembrie, de la ora 19, Sala 2 a Teatrului Național găzduiește trei reprezentații ale spectacolului Copii răi de Mihaela Michailov, în regia lui Michel Didym și interpretarea actorilor și muzicienilor Alexandra Castellon, Jérôme Boivin și Jérémy Ferry.

teatru-copii-rai-2

Creat la Théâtre de la Manufacture din Nancy la finalul anului 2015, spectacolul-eveniment Copii răi de Mihaela Michailov a fost selecționat în secțiunea FDR  a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești, ediția 2016.

Spectacolul se joacă în limba franceză, cu supratitrare în limba română. Biletele s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național din Timișoara (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți-duminică, orele 11-19) sau online, pe adresa www.tntimisoara.com.

Fotografii: Théâtre de la Manufacture din Nancy

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031