Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

”Viitorul începe azi” – o expoziție despre copiii din Timiș

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
”Viitorul începe azi” – o expoziție despre copiii din Timiș
Articole asemănătoare

United Way România anunță organizarea expoziției “Viitorul începe azi”, care va avea loc luni, 9 octombrie, între orele 15.00-17.00, în Sala de Concerte a Liceului de Muzică ”Ion Vidu”, pe strada Cluj nr.12., Timișoara. Evenimentul este dedicat copiilor din cele 9 centre comunitare sprijinite United Way Romania, din localitățile Timișoara, Mașloc, Șemlacu Mare, Bucovăț, Carani, Sânandrei. Vor fi expuse reprezentările creative ale meseriilor preferate de copiii incluși în proiectul „Învață să reușești”, derulat de organizație.

Copiii din proiectul mai sus menționat provin din familii în care părinții fie nu au locuri de muncă, fie muncesc ocazional sau practică munci necalificate. Astfel, oportunitățile copiilor de a interacționa cu profesii variate sunt limitate, fapt care le îngustează orizontul profesional și șansele de a face alegeri informate.

Evenimentul “Viitorul începe azi” este parte din activitatea „Explorarea profesiilor”, prin care cei mici au avut posibilitatea de a cunoaște profesioniști din diferite domenii, persoane care pot fi considerate modele de succes și de a interacționa cu aceștia direct la locul de muncă. 77 de voluntari din 17 companii și instituții timișorene au întâmpinat copiii cu bucurie și le-au împărtășit cele mai interesante aspecte ale activității lor. În același timp, voluntarii au avut ocazia să afle direct de la copii care le sunt aspirațiile, ce vise au legat de viața lor ca viitori adulți și să le transmită copiilor încrederea în a-și urma visele.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

August 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031