Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Vă place să cântați sau să dansați? New talent competition vă așteaptă!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Vă place să cântați sau să dansați? New talent competition vă așteaptă!
Articole asemănătoare

Asociația Cultural- Educațională MELOPOLIS organizează în 21-22 octombrie Festivalul NEW TALENT COMPETITION, ediția a II-a, în Sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și în Sala de spectacole a Colegiului Național de Artă” Ion Vidu”.

Ideea organizării NEW TALENT COMPETITION, un eveniment tip concurs aflat anul acesta la cea de-a doua ediție, a apărut într-un context în care tinerii simt nevoia să-și dezvolte capacitățile artistice, să se manifeste în fața publicului, să intre în competiție cu alți tineri din aceeași categorie de vârstă și cu aceeași experiență artistică. NEW TALENT COMPETITION se înscrie în Axa prioritară nr.2. Dezvoltare personală și profesională din Strategia de tineret a Municipiului Timișoara 2014 – 2020, direcția strategică nr.6 – Cultură, obiectivul 6.1: Susținerea creației și expresiei artistice a tinerilor.

NEW TALENT COMPETITION este destinat atât amatorilor, celor care studiază muzica doar de plăcere, dar şi profesioniștilor, celor care se află în diverse  etape ale carierei lor muzicale, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani. Secțiunile din concurs sunt pe această cale de promovare atât prin intermediul concursului în sine cât şi prin premiile pe care le oferim.: muzică cultă (interpretare vocală și instrumentală), muzică de divertisment (interpretare vocală și instrumentală), muzică tradițională (interpretare vocală și instrumentală), dans, teatru, compoziție.

NEW TALENT COMPETITION este un proiect susținut de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local și este realizat în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și Casa de Cultură a Studenților.  Proiectul susține Timișoara 2021.

Parteneri media –  Radio Banat Link, Știri pentru copii.

Asociația Cultural-Educațională MELOPOLIS realizează activități cultural-educative și implementează proiecte din sfera educației muzicale, organizează ateliere muzicale interactive folosind reciclarea creativă și promovează prin acțiunile sale învățarea experiențială a copiilor.

Asociația Culturală- Educațională MELOPOLIS

Daniel Simion

Președinte

Tel. 0741 121098

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930