Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Universitatea din Cambridge caută profesor de Lego

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Universitatea din Cambridge caută profesor de Lego

Sunteți obișnuiți cu întrebarea “ce vrei să te faci când ești mare”? Stați pe gânduri și nu știți ce să răspundeți? Acum aveți o varianta: profesor de lego!

Universitatea din Cambridge din Marea Britanie este renumită pentru standardele ridicate. Este una dintre cele mai vechi și mai stricte universități din lume, recunoscuta ca fiind foarte serioasă. Anunțul făcut recent de universitate, cum că sunt în căutarea unui profesor de… lego, a uimit pe toată lumea. Dar, de fapt universitatea nu cauta un profesor care să știe să asambleze piesele și să construiască figuri, ci unul care să conducă un nou centru de cercetare care se concentrează pe relațiile copiilor cu jocul, pe educație, dezvoltare și învățare (Research Centre on Play in Education, Development and Learning (PEDaL). La acest centru se va studia cum ar putea fi îmbunătățită educația unui copil prin jocuri nerestrictive, care nu au atât de multe reguli. Centrul este finanțat printr-o donație de peste 6 milioane de dolari din partea Fundației Lego, în scopul de a îmbunătăți viata copiilor și  a face comunitățile mai puternice, comunități în care jocul este înțeles așa cum trebuie.

Profesorul selectat va începe să lucreze la universitate din luna octombrie a acestui an în urma, dar el trebuie să treacă de un proces de selecție riguroasă la Cambridge.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031