Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Un “balamuc” special cu supereroi, la Timişoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Un “balamuc” special cu supereroi, la Timişoara

Balamuc / loc de joacă ş-altele,  pregăteşte în luna iunie o serie de evenimente supereroice cu participarea unor invitaţi de seamă.

Duminică, 1 iunie, de la ora 11, Balamuc / loc de joacă ş-altele va fi deschis pentru Micul Dejun al Supereroilor, o expoziţie de grup cu numeroase lucrări de pictură, grafică, sculptură, colaj volumetric, artă digitală, asamblaj şi literatură de la peste 30 de artişti români. Sunt lucrări din zona artei lowbrow şi a benzilor desenate, însă nu se adresează copiilor, fiind o propunere îndrăzneaţă şi amuzantă pentru publicul adult interesat de cultura pop. După deschiderea oficială a expoziţiei, ea va rămâne pe simeze până în data de 29 iunie, în Piaţa Libertăţii, pe strada 9 Mai, nr. 1, ap.6, unde va putea fi vizitată prin programare telefonică la 0740096613.
Până la jumătatea lunii iunie, vă veţi putea întâlni în aer liber cu artiştii de la Balamuc / loc de joacă ş-altele, pentru că vor fi prezenţi în Parcul Botanic din Timişoara cu două ateliere deschise publicului, supereroice şi de această dată.

În cadrul festivalului AccesArt 7, organizat de Fundaţia Rubin, în 7 şi 8 iunie, între orele 14 şi 19, artiştii vă invită la un Atelier de Supereroi, în cadrul căruia, oricine va putea să-şi creeze propriul personaj, folosind tehnici de decupare, lipire şi pictare cu ajutorul unor şabloane şi sub îndrumarea artiştilor.

Cu ocazia Festivalului Artelor, organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în perioada 9-12 iunie, în intervalul orar 14-19, Livia Coloji, Răzvan Cornici şi Ana Kun construiesc, tot în spaţiul Parcului Botanic, un tablou volumetric cu supereroi, numit Peisaj cu supereroi, realizat din carton decupat, pictat şi montat cu participarea trecătorilor.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031