Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Fii cool, fă sport! Ultimate Training Kids – antrenamentul care ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Fii cool, fă sport! Ultimate Training Kids – antrenamentul care ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor
Articole asemănătoare

Ultimate Training Kids este un program care îmbină exerciții de CrossFit precum push-up, pull-up, sit-up, air squat, burpee și multe altele. Acest tip de antrenament se realizează sub îndrumarea unui instructor specializat, care adaptează exercițiile în funcție de vârsta și nivelul grupei de copii, explicându-le tehnicile și oferindu-le ajutor în execuția mișcărilor.

22641741_10212643308071870_320382885_o

Antrenorii de la Smartfit Studio ne explică faptul că, devenind tot mai cunoscut în ultimii ani și apreciat la nivel mondial, programul de Ultimate Training este variat și poate să difere de la un antrenament la altul, cu scopul de a îmbunătăți condiția fizică a întregului corp. Ultimate Training Kids combină trei tipuri principale de exerciții li anume aerobic, gimnastică și antrenament cu greutăți, combinație care este foarte eficientă în îmbunătățirea condiției fizice și menținerea sănătății organismului.

Acest tip de antrenament are mai multe beneficii pentru dezvoltarea musculaturii copiilor, printre care se numără:       antrenarea întregului corp: exercițiile sunt create pentru a dezvolta toată musculatura și nu se axează doar pe anumite grupe musculare; executarea corectă a exercițiilor nu implică solicitarea articulațiilor sau a coloanei vertebrale; acumularea energiei în timpul antrenamentului datorită eliberării de endorfine, care oferă o stare de bine după antrenament; dezvoltarea capacității de concentrare și atenție; toate exercițiile se execută cu o anumită tehnică pe care instructorul specializat are datoria de a o explica practicanților; cunoașterea propriilor lor limite psihice și fizice, obținerea încrederii de sine.

Programul Ultimate Training Kids desfășurat în cadrul studiourilor Smartfit1, Smartfit 2 și Smartfit 3, este coordonat de instructori specializați, care creează săptămânal antrenamente diverse și eficiente pentru juniorii comunității Smartfit. Micii sportivii practicanți de Ultimate Training se antrenează săptămânal pentru a-și depăși limitele și a învăța cât mai mult din gama variată de exerciții pe care această activitate o cuprinde.

22561124_10212643304391778_1940399456_o

Ca primă probă de demonstrare a abilităților dobândite, cei mici au desfășurat, luna trecută, un circuit demonstrativ în cadrul competiției Romanian Throwdown by USC, eveniment care a adus împreună practicanți de Ultimate Training din toată Europa. Reușita acestei demonstrații și încântarea copiilor de a participa la un eveniment de mare amploare a dus la planificarea unei noicompetiții pentru juniori, unde-și pot testa performanțele.

Următoarea ediție de acest tip se va desfășura în data de 4 noiembrie, la Smartfit Studio 2, competiție în cadrul căreia Smartfit introduce și categoria de Ultimate Training Kids, dedicată juniorilor. Participarea este gratuită pentru tinerii sportivi Smartfit care practică acest tip de antrenament de minim 3 luni și este o modalitate eficientă de autoevaluare a performanței dobândite de-a lungul perioadei de practicare.

Înscrierile se fac la recepțiile Smartfit Studio.

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031