Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

„Transylvania Dragon” – un film despre libertate, curaj și locuri fantastice

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
„Transylvania Dragon” –  un film despre libertate, curaj și locuri fantastice

1638. Un om mergea pe sfoară în Transilvania. După 377 de ani, istoria se repetă. Un acrobat-balaur traversează România pe o singura roată și merge pe chinga la înălțimi amețitoare…

Vreți să faceți cunoștință cu un balaur? Nu, nu vă speriați, nu cu unul periculos care scoate foc, ci cu unul foarte simpatic, pentru care pământul nu prea prezintă interes, preferând plimbările în… aer. Nu știe ce e frica și trăiește emoțiile la maxim. Despre slacklinerul Flaviu Cernescu – omul care a uimit o lume întreagă cu spiritul său de aventură și curajul său – v-am mai povestit. Un “nebun” despre care a aflat lumea întreagă că nu are limite, practicând slackline, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi extreme din lume. Intr-un interviu pentru stiripentrucopii din septembrie 2014 Flaviu ne-a explicat ce este Slackline-ul: “o chingă special construită pentru a fi montată între 2 puncte (de ex 2 pomi) și a umbla în echilibru pe ea. Această activitate poate intra atât în domeniul sportului, cât și al spectacolelor”.

După ce a mers pe coarda în nenumărate rânduri deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania și Banat, Flaviu a hotărât să își folosească pasiunea pentru a-și promova țara. Din colaborarea lui cu regizorul Sabin Dorohoi s-a născut (din nou!) un film fascinant, „Transylvania Dragon”, care are premiera vineri, la Afi Palace Cotroceni în București, de la ora 19.00. Este vorba de un documentar de promovare a României prin… sporturi extreme. Un film despre libertate, curaj și locuri fantastice, o redescoperire a României de la înălțime.

Play

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031