Gradinita Ana Lugojana
Breaking News
  • Disney Channel va difuza astăzi, „Kim Possible", filmul original Disney Channel, a cărui producție se bazează pe seria animată cu același nume, câștigătoare a numeroase premii în întreaga lume.  Filmul live-action spune [...]
  • Debut poetic la 17 ani: Teodora ȘchiopuO elevă a Colegiului Național Bănățean lansează prima sa carte, un volum de versuri intitulat Pânză cu liniște de har. Cartea e apătură la Editura Partoș în cadrul proiectului Excelența [...]
  • Barbie va fi premiată la premiile CFDA (Consiliul Designerilor de Modă din America) în acest anDeși arată de 20 de ani, anul acesta Barbie  împlinește 60 de ani. Pentru a marca acest eveniment și contribuția ei la industria fashion, dar și a viselor oamenilor tineri [...]

Tabără cu obiceiuri sănătoase pentru copii descurcăreți

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Tabără cu obiceiuri sănătoase pentru copii descurcăreți
Articole asemănătoare

O tabără cu obiceiuri sănătoase pentru copii descurcăreți. O altfel de tabără, în care cei mici nu doar se amuză și se joacă dar și învață. De fapt, învață prin joacă. O săptămână plină de activități, la capatul căreia cei mici se întorc acasă cu obiceiuri bune pe care le vor transmite mai departe părinților. Și cine știe, poate anul viitor vom scrie despre o tabără pentru părinți! Anca Basarab, consultant și specialist relații publice și comunicare, consilier de dezvoltare personală, creator și prezentator de evenimente, ne da detalii: 

De ce o astfel de tabără?

Pentru că sunt mamă și îmi doresc să îmi pregătesc copilul pentru viață, să devină un adult autonom asumat și responsabil. Am cunoscut și alte mame cu aceleași doleanțe și m-am gândit să concep o tabara… altfel. O tabără în care să implementăm împreună cu cei mici obiceiuri cât mai sănătoase. 

Mai exact ce activități li se oferă copiilor ?

De la alimentația corectă până la sport ca activitate zilnică pe care să o facem cu drag și până la cum să ne gestionăm emoțiile și cum să comunicăm cu cei din jur. Copiii învață făcând singuri…Pot învață de la acțiuni simple: cum să ne îmbrăcăm, să ne facem patul, să spălam vasele, până la ce metode să folosim atunci când suntem nervoși sau când ne este rușine să vorbim cu cineva.

Cu cine se vor întâlni copiii?

În această tabără am cooptat alături de mine un antrenor și profesor de sport, Cosmin Ilea alături de care am conceput activități zilnice și competiții distractive care să ne pună corpul și creierul în mișcare. De asemenea meniul va fi unul cât de sănătos posibil, astfel încât să nu creăm o trecere foarte abruptă de la meniul cu care suntem obișnuiți, dar să facem o trecere ușoară la ceea ce înseamnă o educație alimentară. Colaborarea mea cu dietetician-nutriționist Anisia Vorinca în evenimentele adresate copiilor m-a asigurat că este persoană cea mai potrivită care să îi învețe despre secretele unei alimentații sănătoase.

Ne puteți spune ceva despre temele atelierelor?

Atelierele tip workshop în care vom lucra cu propria minte vor dezbate teme precum: stimă de sine, cum să vorbim în public, cum ne prezentăm valorile personale, bunele maniere, respectul față de ceilalți, emoțiile și ce facem cu ele, cum lecturam cu intonație. Experiență mea de 13 ani în lucrul cu cei mici, formarea mea de consultat în comunicare , competență de formator și concilier de dezvoltare m-au ajutat să pot oferi copiilor un program în care să învețe cât mai multe despre ei înșiși.

Ateliere pe care le organizați pot avea continuitate după terminarea taberei?

Este extrem de important că aceste obiceiuri noi pe care noi le implementăm să aibă o continuitate și în mediul familial, vom organiza două workshopuri pentru părinți. Primul în ziua în care cei mici vin la pensiune și al doilea în ziua când pleacă. Bineînțeles putem discuta reorganizarea acestora în funcție și de orarul părinților.

Unde are loc ? 

Cazarea este oferită de o pensiune modernă cu condiții excelente, pensiune cotată cu 4 margarete,Pensiunea Grădină Verde în localitatea Becicherecul Mic. De la confortul interior, până la curtea spațioasă, locația va fi o oază a schimbării noastre. De altfel pensiunea a găzduit numeroase evenimente dedicate copiilor si cei mici s-au simțit foarte bine în acest cadru.

gradina verde 2

DETALII TABĂRĂ

  • Perioadă 17.07-21.07.2017
  • Pensiunea Grădină Verde la Becicherecu Mic la 18 km de Timișoara
  • Tabără include: cazare, meșe, transport, antrenamente, jocuri concursuri fise de evoluție personală, fise de lucru, suporuri de curs, ateliere, dilplome întâlniri cu specialiști.
  • Investiția este de 750 ron/copil iar, în cazul în care se achita până în data de 05.07.2017 puteți beneficia de un preț promoțional de 650 ron/copil.
  • Înscrierile se fac prin completarea formularului din event!
  • Detalii 0726263848

https://docs.google.com/forms/d/1Ua5B1eXbAcUKKAtz1gAdieoq-YS4viC37_8MOF3wi-o/edit

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

  0

Disney Channel va difuza astăzi, „Kim Possible", filmul original Disney Channel, a cărui producție se bazează pe seria animată cu același nume, câștigătoare a numeroase premii în întreaga lume.  Filmul live-action spune [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031