Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Super festival la Arad, cu programe speciale pentru copii – AOA

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Super festival la Arad, cu programe speciale pentru copii – AOA
Articole asemănătoare

Prima ediție a Arad Open Air Festival a început vineri cu un public numeros, pus pe distracție. Momente speciale și show-uri de lumini și lasere au completat atmosfera spectaculoasă creată de artiștii prezenți.  Nervo, Anna Tur, Jose Maria Ramon, Yousef, Subcarpați, Vanotek, Lamache și mulți alții  au transmis multă fericire, pasiune și energie pozitivă.

Ca de obicei, Subcarpați au vorbit despre bucuria de a se întâlni cu fanii din vestul țării, sentiment care s-a simțit în fiecare melodie, artiștii transmițând, ca de fiecare dată, pasiunea lor pentru underground folclor, într-un mod aparte. Energia s-a simțit la melodii precum “Să plouă” (Frații Grime), ‘84-‘85 sau Lăutar de București.

Îndrăgitul DJ de muzică electronică, Vanotek, a avut parte de o surpriză, cu ocazia zilei sale de naștere. Organizatorii și publicul l-au sărbătorit împreună, cu multe zâmbete și urări, dar și cu un tort aniversar. Artistul a mulțumit pentru surpriză făcând ceea ce-i place cel mai mult, adică transmițând pasiunea sa pentru muzică.

Festivalul continuă și duminică, după miezul nopții, iar peste zi sunt programate o serie de workshop-uri și evenimente pentru copii. Pentru cei mici accesul este gratuit.

Programul complet și alte informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Text de Roxana Cirț

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930