Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Super căței în expoziție la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Super căței în expoziție la Timișoara
Articole asemănătoare

Spaţiul fostului Ştrand al Tineretului din Calea Lugojului găzduieşte în acest weekend o serie de expoziţii chinologice, în cadrul cărora este o mie de câini vor fi arbitraţi de specialişti din mai multe ţări.

Sâmbătă şi duminică, 5 şi 6 mai, la Arena Aquasport din Timişoara sunt programate principalele evenimente expoziţionale chinologice din oraş în acest an. Aici vor avea  loc două expoziţii de tip CACIB, una de tip CAC, respectiv o expoziţie de specialitate pentru câinii din rasa Cane Corso, evenimentele fiind organizate de Asociaţia Chinologică Română a Judeţului Timiş.

Sâmbătă, arbitrajele încep de la ora 9 cu expoziţia CAC, în cadrul căriea se acordă titluri naţionale, iar după terminarea acesteia va fi programată prima expoziţie CACIB, cu titluri internaţionale şi expoziţia de specialitate pentru rasa Cane Corso.

A doua zi arbitrajul va debuta de la ora 10, cu o expoziţie CACIB.  În total, la acţiune sunt înscrie peste 1800 de exemplare canine, arbitrii provenind din mai multe ţări europene.

„În ambele zile se vor acorda titluri de campion internaţional, cel mai bun câine al rasei, iar la finalul expoziţiei se va organiza concursul de Best in Show, unde se oferă titlurile de cel mai bun Baby, Puppy, Junior, Veteran, cel mai bun al grupei şi titlul suprem, cel mai frumos câine al expoziţiei”, a declarat Daniela Radu, preşedintele Asociaţiei Chinologice Române a judeţului Timiş.

Evenimentul este unul cu participare internaţională, fiind prezente exponate canine din numeroase ţări.

Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de zece lei, iar pentru persoanele cu handicap, pensionarii şi copiii, intrarea este gratuită.

(Text de Oana Karina Lugojan)

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728