Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Shakespeare School Essay Competition dă startul celei de-a 9-a ediţii a concursului naţional de creaţie în limba engleză!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Shakespeare School Essay Competition dă startul celei de-a 9-a ediţii a concursului naţional de creaţie în limba engleză!
Articole asemănătoare

Dacă ai între 11 şi 19 ani, eşti pasionat de limba engleză, o vorbeşti fluent, eşti creativ şi stăpâneşti bine arta argumentării, te aşteptăm să-ţi demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition! Este vorba despre cel mai mare Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, organizat anual de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţieşi dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara!

Concursul, aflat la cea de-a 9 a ediţie, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuridin toate judeţele ţării. Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro:două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Tema concursului: La ediţia din 2017, participanții sunt provocaţi să scrie un text original în limba engleză prin care să-şi exprime opinia despre un subiect la modă, foarte familiar tinerei generaţii: jocurile video – dependenţă sau sport al minţii?”

Competiţia este organizată pe două categorii de vârsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani. Participanţii pot înscrie eseurile gratuit, online, pe www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/, până pe data de 26 martie 2017.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune şi creative 30 de lucrari.Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri cu finaliştii. Pe lângă premiile pentru eseuri, va fi acordat şi Trofeul Excelenței, pentru judeţul cu cei mai mulţi reprezentanţi în concurs, precum și distincția Certificate of Excellence acordată profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși la cea de-a 9-a ediție Shakespeare School Essay Competition.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie 2017.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proiectul îşi propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie, originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză, oferindu-le totodată şansa unei experienţe unice, într-o tabără internaţională de studiu.

 “Participarea la Shakespeare School Essay Competition a fost o experienţă cu adevarat minunată! Premiul obţinut în urma acestui concurs – o tabără internaţională de limba engleză, de două săptămâni, în campusul Fettes College din Edinburgh, Scoţia, a fost pentru mine o reală oportunitate de a cunoaşte, de a explora şi de a mă dezvolta”, a declarat Eugen Piron, câştigătorul premiului I, categoria 11-14 ani, la ediţia din 2016 a Concursului. Ambasadorul celei de-a 9-a ediţii „Shakespeare School Essay Competition” este Cristian Oneţiu– antreprenor de succes, cu o experienţă de peste 15 ani, prezent în Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internaţionale, autor şi realizator tv. Rolul său este acela de a oferi participanţilor un exemplu personal şi profesional de gândire creativă şi performanţă susţinută prin pasiune.

Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, AICI.

Parteneri media:Radio România Cultural – partener principal, Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Televiziunea Elevilor, EduManager, Portal Învăţământ, Copilul.ro, Clopoţel.ro, SuntParinte.ro, ExamenulTau.ro, România Pozitivă, Ştiri pentru Copii, Copii şi Mămici, Mămici la Superlativ, Coaching la Superlativ.

Parteneri educationali: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Federatia VOLUM, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar (FNAP-IP), 4Career.

Sponsori:British Council, Cărtureşti, Editura Trei, Fischer International, ARCUB, Simaco Advertising, Koh-I-Noor, Apple Dent.

afis1-online-essay-competition

Organizator: Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, fondată în anul 2011, este o organizaţie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentaţi să îşi urmeze pasiunile prin perfecţionarea limbii engleze şi ajutarea copiilor cu oportunităţi reduse să se dezvolte şi să înveţe limba engleză. Printre proiectele asociaţiei se numără burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creaţie având ca premii şcoli de vară în Marea Britanie, campanii în licee privind certificările internaţionale cât şi cursuri de engleză predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Asociaţia promovează dezvoltarea tinerilor într-un mediu armonios, organizând şi ateliere de educaţie pentru părinţi. Concursul Shakespeare School Essay Competitioneste unul dintre proiectele prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să stimuleze gândirea creativă şi să motiveze tinerii din întreaga ţară să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză. Motto-ul asociaţiei este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru că stăpânirea unei limbi de circulaţie internaţională poate face diferenţa în viitorul tinerilor, facilitându-le accesul spre o educaţie de calitate şi o carieră de succes.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031