Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Şcoala incepe cu zȃmbetul pe buze, alǎturi de trupa PAM PAM si prietenii sǎi!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Şcoala incepe cu zȃmbetul pe buze, alǎturi de trupa PAM PAM si prietenii sǎi!
Articole asemănătoare

PAM PAM – Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită sâmbătă, 28 ianuarie de la ora 11:00 la Muzeul National al Tǎranului Romȃn – Studioul Horia Bernea ( Str. Monetǎriei nr. 3, sector 1, Bucuresti) la spectacolul muzical pentru copii “La Scoala este ca-n povesti!”. Biletele se pot achiziționa online pe www.bilete.ro. Informații și rezervări: 0737 176 204 sau email la contact@pam-pam.ro.

Un spectacol special la inceput de an, unde atȃt copiii cȃt si pǎrintii sunt invitați sǎ intre in lumea minunatǎ a povestilor si a muzicii, cei mici plecȃnd acasǎ cu o minunata lecție despre bucuria de a invǎța si de a-ti face prieteni noi.

Cei trei prieteni – Pia, Vio si Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că, dacă ştii să aduni informaţiile şi să le transformi în poveşti, totul devine plăcut şi palpitant.

Astfel, până vine doamna învăţătoare şi împreună cu micii spectatori, cele trei personaje vor crea în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam şi ursul panda, Bum-Bum. Și pentru că muzica dă culoare vieții şi ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar şi adevărate lecții pentru Lenevilă şi copii. Cei trei prieteni, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța pe Imparat,literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM doreste să il transmită tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical, este că scoala poate deveni o poveste frumoasă, unde te poți bucura si invăța o mulțime de lucruri interesante si utile alături de prietenii tăi.

În prezent, în repertoriul trupei PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școală este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți, dar in acelasi timp, ofera si cele mai frumoase lectii despre viata.

Pretul biletului este:

  • Categoria I: 25 Ron/pers;

  • Categoria II: 35 Ron/pers

Mai multe informatii despre spectacole si trupa PAM PAM, găsiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro

CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma, mobil: 0720 153 311

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031