Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Școala Gimnazială “Anastasia Popescu”, performanță în educație

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Școala Gimnazială “Anastasia Popescu”, performanță în educație

Școala Gimnazială “€œAnastasia Popescu”, acreditată de Ministerul Educației și asociată UNESCO, a fost înființată în anul 1996, din dorința de a continua sistemul educațional original creat prin Grădinițele “€œArc-en-Ciel”. În prezent există una sau două clase pentru fiecare an de studiu la ciclul primar și cel gimnazial, totalizând peste 200 de elevi, în sediile din str. Piatra Morii nr. 18 a€“ sector 1, str. Traian nr. 160 și str. Popa Nan 47 B, sector 2.
 Școala Gimnazială “Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de învățământ modern, ale cărui principii au fost confirmate de specialiștii în domeniu și preluate parțial și de alte instituții de învățământ. AŽn mai 2014, Școala a fost desemnată  “Scoala Europeana” în urmă unei competiții naționale strânse, desfășurate sub înaltul patronaj al Parlamentului European.  Elevii Școlii A Gimnaziale “€œAnastasia Popescu” continuă, ca și colegii lor din celelalte sedii, același ritm educațional alert impus de Grădinițele “Arc-en-Ciel”. Încă de la clasa pregătitoare, programa aduce în plus, pe lângă oferta curriculum-ului național, studiul a 3 limbi stranie (engleză, franceză, germană), ore de educație muzicală, instrument (pian, vioară, chitară, tobe), arte plastice, Mind Lab, dans, sport (aikido, tenis, înot), inteligență emoțională. Mai mult decât atât, copiii Școlii “Anastasia Popescu” sunt formați pe principiile unui  învățământ spiritual-religios modern, bazat pe tradiția ortodoxă, ale cărui efecte benefice sunt vizibile chiar de la nivelul preșcolar. Fiecare obiect de studiu este predat de profesori de specialitate care au obținut, de-a lungul timpului, rezultate excelente. Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a  a demonstrat, în fiecare an, eficientă învățământului marca a€”Arc-en-Ciel” și  Școala “€œAnastasia Popescu”, elevii școlii obținând rezultate deosebite:  în anul 2012 a€“ 2013, media clasei a fost  9,51 (cu 10 note de 10 la matematică, din 15 copii!), iar în anul 2013 a€“ 2014, cu o medie de 9,03, aproape toți elevii au reușit la clasele cu profil bilingv ale celor mai bune licee din București.

scoala anastasia
În plus, echipa de Mind Lab  a Școlii Gimnaziale a€œAnastasia Popescu” a câștigat 7 ani consecutiv Olimpiada de Mind Lab pe municipiu, de 6 ori consecutiv Olimpiada Naționala iar în anul 2013 a obținut titlul de vicecampioană mondială Mind Lab, la Olimpiada Internațională din Austria. Metoda Mind Lab este o abordare unicムa dezvoltării inteligenței emoționale și a abilităților sociale cu ajutorul jocurilor de gândire.
Va așteptăm cu drag să participați la programele noastre și să va bucurați de un învățământ european, creativ, care  promovează valorile  culturii române!

Școala Gimnazială “€œAnastasia Popescu”

http://www.arc-en-ciel.ro/

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!

59 de școli închid porțile din cauza zăpezii!   0

Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile și în conformitate cu deciziile luate de comitetele pentru situații de urgență, cursurile școlare din 59 de unități de învățământ preuniversitar din județele Maramureș (56), Cluj [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031