Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Rățuștele revin pe Bega!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Rățuștele revin pe Bega!

A VII-a ediţie a Cursei Răţuştelor pe Bega  va avea loc duminică, 7 septembrie, la ora 16:00, între Podul Tinereţii şi Podul Traian, organizată de Clubul Rotaract Timişoara împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara. Anul acesta, fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă. Biletele aufost puse în vânzare la punctele de pe Strada Alba Iulia şi de pe strada Mărăşeşti, fiind urmate la scurt timp de răţuştele suvenir.

Să nu credeți însă că rățuștele de plastic  vor rămâne permanent în apă. Acest lucru ar fi extrem de dăunător, dat fiind că ele sunt fabricate din plastic. Rățuștele, inseriate, vor fi recuperate de oeganizatori și folosite și la ediția următoare, fiind de altfel aceleași care au fost folosite și la edițiile precedente. La  finalul cursei există un sistem care le oprește să mai ”mearga” pe canalul Bega, organizatorii fiind ajutați în monitorizare și recuperare de Formațiunea de Intervenție Rapidムpe bazムde Voluntariat „SALVO” .

Cursa Răţuştelor pe Bega este de şapte ediţii atracţia principală a Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Municipiului Timişoara.
Evenimentul cuprinde două părţi distincte. Prima parte are ca personaje principale răţuştele sponsor. În a doua parte, 5.000 mii de răţuşte „adoptate” în schimbul sumei de 5 lei, sunt aruncate pe Bega. Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii în bani şi produse. Premiul cel mare, în valoare de 1000 euro, va fi oferit de TRW Automotive Safety Systems.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031