Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Problemele elevilor din județul Timiș ajung să fie cunoscute

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Problemele elevilor din județul Timiș ajung să fie cunoscute
Articole asemănătoare

La începutul acestui an, Consiliul Județean al Elevilor Timiș (CJETM) a lansat un chestionar online prin intermediul căruia elevii își pot expune așteptările, ideile și nevoile acestora în educație. De asemenea, ei sunt invitați să relateze, nominal sau anonim, ce probleme au la școală.
“Ajută-ne să creionăm, împreună Rezoluția elevilor din Timiș” –  acesta este moto-ul reprezentanților CJE TM prin care elevii sunt îndemnați să completeze “documentul care urmează să fie pus pe masa decidenților”.
În chestionar, elevii sunt întrebați despre principalele probleme cu care s-au confruntat în școală sau despre dorințele lor cu privire la îmbunătățirea sistemului de învățământ. Mai mult decât atât, aceștia pot completa chestionarul și își pot păstra anonimatul în același timp. 

Text de Iulia Albei

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli   0

Ministerul Educației Naționale solicită inspectoratelor școlare monitorizarea evoluției cazurilor de îmbolnăvire prin gripă și infecții respiratorii în unitățile de învățământ Ca urmare a creșterii semnificative, la nivel național, a cazurilor de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031