Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Primul bebe-zimbru în săƒlbăƒticie, în Caraș Severin

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Primul bebe-zimbru în săƒlbăƒticie,  în Caraș Severin

În urmă cu câteva săptămâni 17 zimbri au fost aduși în România, în județul Caraș Severin, unde învațムsムtrăiascムîn săƒlbăƒticie. Una din femelele care au ajuns la Armeniș, provenind din rezervația de la Hațeg, a adus pe lume în urmă cu câteva zile primul ei bebe-zimbru.

Reprezentanții World Wide Found România au anunțat cムvor cere sprijinul prietenilor de pe Facebook pentru a-i alege acestuia un nume, în perioadă urmăƒtoare.

Pentru început, zimbrii de la Armenis stau într-o zonムde aclimatizare, pentru a se obișnui cu nouă viață. Dupムce animalele vor da primele semne cムse se pot descurcă singure în săƒlbăticie, vor avea acces la o zonムmai mare. Aici se vor putea adapta la mediul săƒlbatic și vor învăta sムsupravietuieascムîn naturăƒ.

Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natură. AŽn România, WWF lucreazムdin anul 2006 pentru protejarea mediului săƒlbatic din Munții Carpați și din lungul Dunăƒrii.

Foto: Adrian Piclisan

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
« aug.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30