Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Primii pasi în actorie – atelier pentru copii de 4-6 ani

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Primii pasi în actorie – atelier pentru copii de 4-6 ani

Fundația Calea Victoriei invită copiii în perioada 20-24 iulie, începând cu ora 19:00, la atelierul: Primii pași în Actoriei, în care prin jocuri și exerciții copiii își pot folosi energia și atenția într-un mod calitativ.

Împreună cu actrița Smaranda Caragea cei mici vor fi inițiați în arta teatrală prin naturalețea și bucuria lor de joc.

Nu numai cei talentați în arta își pot manifesta creativitatea în activitățile lor, ci orice copil care este încurajat să își exprime părerea, original, și în conformitate cu subiectul. Pe parcursul celor 5 întâlniri, cei mici se vor bucura de jocuri interactive și captivante, prin care își vor dobândi puterea de concentrare, își vor dezvolta atât limbajul verbal cat și cel non-verbal, vor descoperi competiția, dar își acceptarea greșelilor, își vor dezvolta capacitatea de a acționa și de a comuta atenția, vor învăța să își distribuie atenția și, nu în ultimul rand, să asculte și să răspundă concret.

La 4-6 ani, copiii sunt înzestrați cu o energie de cele mai multe ori obositoare pentru maturii din jurul lor, sunt mereu în căutare de răspunsuri, iar activitățile pe care le îndeplinesc sunt interesante pentru puțin timp. Caută mereu noi stimuli, iar atenția lor este comutată rapid de pe un punct de concentrare pe altul. Acestea nu sunt defectele copilăriei, ci calitățile ei.

 Lector: Smaranda Caragea

Data incepere 20 iulie; Ora curs: 19:00

Varsta Minima: 4 ani; Varsta Maxima: 6 ani

Cost: 250 ron Cost redus (card fidelitate): 225 ron

Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031