Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Povestitori… la Ordin! Un nou concurs Ordinul povestitorilor – Uriașul meu personal

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Povestitori… la Ordin! Un nou concurs Ordinul povestitorilor – Uriașul meu personal
Articole asemănătoare

Revista „Ordinul povestitorilor”, o publicație editată de Editura Arthur, propune un nou concurs de scriere creativă pentru copii și adolescenți cu vârste între 8 și 15 ani. Cele mai bune texte (și desene) vor fi selectate de un juriu și publicate în numărul 4 al revistei. Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea ta sau desenul tău la adresa de email: ordinulpovestitorilor@gmail.com

Textele trebuie să fie editate în format .doc, .doxc sau.rtf, nu trebuie să depășească 8000 de semne, cu tot cu spații și vă rugăm să scrieți cu diacritice.

ATENŢIE! Nu uitat să-ţi treci numele, şcoala, clasa şi oraşul în e-mailul pe care îl trimiţi. Trebuie să ştim şi noi cine eşti şi de unde vii.

DATA LIMITA : 15 septembrie

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la nașterea unui mare scriitor pentru copii – Roald Dahl. Cu siguranță voi ați citit deja Matilda, Vrăjitoarele, James și piersica uriașă și alte cărți publicate la Editura Arthur. În Marele Uriaș Prietenos, un roman care a fost ecranizat de curând în regia lui Steven Speilberg, Sophie, o fetiță orfană este înșfăcată din patul ei, în toiul nopții, de un uriaș blând, care nu mănâncă oameni și care o va duce în Țara Uriașilor unde îi va deveni în scurtă vreme cel mai bun prieten. Imaginați-vă că aveți la rândul vostru un prieten care este un uriaș, bun, rău, amuzant sau posac și povestiți-ne o aventură prin care ați trecut împreună. Cum ar schimba el viața voastră de zi cu zi? V-ar putea ajuta la teme? Dar la alte lucruri pe care nu le puteți face pentru că sunteți prea mici? Ar speria-o pe profa de mate dacă l-ați duce cu voi la școală? Sau… ar folosi copacii din curtea școlii pe post de scobitori? Toate aceste întrebări și multe altele așteaptă răspunsuri cât mai originale.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031