Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Portret foto-experimental – workshop gratuit pentru copiii din Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Portret foto-experimental –  workshop gratuit pentru copiii din Timișoara
Articole asemănătoare

Copii, elevi, cu mic cu mare, sunt invitați să descopere arta prin intermediul atelierelor de creație organizate în cadrul expoziției OffLine. Un  workshop gratuit pentru copii este programat săptămâna viitoare: Portret foto-experimental.

Luni, 3 decembrie, în incinta Calpe Galery, pe strada Hector nr 1, în Bastionul Theresia din Timișoara, are loc un workshop dedicat copiilor, prin intermediul căruia aceștia vor experimenta realizarea portretelor. Participarea este gratuită. Astfel, de la ora 17,30,  atelierul “Portret foto-experimental” coordonat de artiștii vizuali Cătălin Bătrânu și Josepha Blanchet prezinta o tema extrem de actuală: fotografia în context digital- prelucrare și experimentare.
”Scopul acestui atelier este acela de a oferi copiilor un context practic prin care să descopere bunele practici în materie de fotografie de portret. Experimentarea cu diverse metode de prelucrare a fotografiilor realizate în timpul workshop-ului pune în mișcare imaginația copiilor, îndemnându-i să se joace învâțând”, anunță organizatorii de la Aociația META Spațiu.

Dat fiind numărul limitat de locuri – 12 –  copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani trebuie înscriși în prrealabil, până la data de 30 noiembrie, pe pagina de Facebook META Spatiu sau la numărul de telefon 0729 667 353. Workshop-ul durează o oră și jumătate

Text de Adriana Chivu

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31