Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Termeni şi conditii

Termeni şi conditii, politica de moderare a comentariilor, mesajelor si al articolelor pe pagina de internet www.stiripentrucopii.com

Informaţii despre site

  • Site-ul www.stiripentrucopii.com este proprietate privată şi este independent 100%.
  • Accesul la site este gratuit
  • Este un site de ştiri online, cu informaţii şi analize destinate copiilor şi părinţilor.
  • Conţinutul şi design-ul sunt proprietatea www.stiripentrucopii.com şi sunt protejate prin legislaţia în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Textele postate de către utilizatori devin proprietatea noastră din momentul postării. Reproducerea conţinutului este permisă atâta vreme cât nu are scop comercial.
  • Anumite secţiuni din cadrul portalului, de exemplu “Micul reporter”, conţine informaţii puse la dispoziţie de către colaboratori, care îşi asumă responsabilitatea pentru ele. Dacă vrei să devii un mic reporter, poți să ne trimiți știri din orașul tău, de la școala ta sau de la activități la care participi. Scrie-ne un Email și noi vom publica știrea sau articolul pe pagina noastră de internet. Nu uita să ne spui numele și vârsta ta!

Suspendarea accesului

www.stiripentrucopii.com poate, fără notificare sau explicaţii prealabile, să suspende sau să blocheze accesul la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut.

Schimbari ale site-ului

www.stiripentrucopii.comîşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului său. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

 Respectul datelor cu caracter personal

www.stiripentrucopii.com respectă datele cu caracter personal pe care le împartăşiti cu noi în momentul accesării acestui site. Folosim cookies pentru a monitoriza traficul dar nu stocăm informaţii cu privire la utilizatori. Respectăm legislatia in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 Politica de moderare a comentariilor

Utilizatorii www.stiripentrucopii.com pot să participe activ și să adauge comentarii la materialele publicate pe pagina de internet. Comentariile vor fi moderate în cel mai scurt timp, deoarece echipa editorială a pagini de internet își dorește să organizeze un spațiu de discuții civilizat și elevat. Dacă vrei să faci parte din comunitatea stiripentrucopii.com, te rugăm să citești principiile care vor sta la baza acestei comunități.

 Principiile pe baza cărora acceptăm comentarii

  • www.stiripentrucopii.com promovează un mediu pentru dezbateri civilizat și elevat.
  • Comentariile pertinente care aduc explicații suplimentare și informații prețioase vor fi întotdeauna promovate.
  • Toată lumea este încurajată să își exprime părerea atât timp cât nu va exista un limbaj licențios sau jignitor.
  • Echipa editorială a stiripentrucopii.com nu tolerează amenințări, înjurături, mesaje cu trimiteri rasiste sau instigări la violență. Orice mesaj prin care este amenințată integritatea fizică a membrilor comunității noastre, va fi respins. Dacă veți găsi orice mesaje de acest gen care au scăpat moderării noastre, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință.
  • Dat fiind că este un site destinat copiilor şi că promovăm participarea activă a acestora, dăm prioritate comentariilor care conţin întrebări sau care cer detalii şi informaţii suplimentare.

 De ce anumite comentarii nu apar pe www.stiripentrucopii.com?

Fiecare comentariu sau articol este supus moderării. Mesajele/articolele sau comentariile sunt citie și, publicate în cel mai scurt timp cu putință. Din cauza unui număr mare de mesaje/comentarii, procesul de aprobare al comentariilor sau articolelor poate să dureze puțin mai mult. În cazul în care nu am publicat cometariul sau articolul tău, înseamnă că ceea ce ai scris încalcă principiile de mai sus. Ne rezervăm dreptul de a aproba comentarile în limita timpului disponibil și/sau de a nu publica comentarii fără nici o notificare în prealabil.

De ce nu pot să comentez pe stiripentrucopii.com?

Dacă comentariul tău conține mesaje injurioase, instigări la violență sau limbaj licențios, atunci, el nu va fi aprobat și, dacă aceste mesaje sunt repetate, este posibil să fii exclus și să nu mai poți scrie niciodată pe stiripentrucopii.com.

Pot să introduc coduri HTML în comentariile mele?

Nu.

Ce înseamnă Arhivă?

Dacă ți-a plăcut un articol, poți să recitești acel articol din Arhivă.