Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

“Plantăm fapte bune” – plantăm copaci!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
“Plantăm fapte bune” – plantăm copaci!

Primăvara aduce cu ea noi acțiuni ale echipei “Plantăm fapte bune în România”, care și-a propus ca, în 2014, să împădurească 21 de hectare de teren, cu ajutorul a 3000 de voluntari. Intrată în al patrulea an de existență, “Plantăm fapte bune în România” – inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat – are misiunea să crească și să protejeze pădurile din România. Acțiunile de primăvară vor cuprinde plantări în județele Argeș, Constanța, Iași, Mureș, Prahova și Sălaj. În perioada verii, vor fi îngrijite toate plantațiile din cadrul proiectului, prin fertilizări și descopleșiri de buruieni, iar în toamnă vor continua completările plantațiilor vechi cât și pornirea unor obiective noi de împădurire în județele Cluj și Dâmbovița.

 Pentru a fi cât mai la zi cu situația reală din țară “Plantăm fapte bune în România” a lansat o aplicaţie on line, unde toți cei care vor să semnaleze tăieri de păduri, o pot face. Aplicația online denumită “harta taierilor de păduri”, încurajează implicarea românilor în identificarea tăierilor de păduri abuzive, situate pe teritoriul țării noastre.

Și pentru că actiunile se bazează pe voluntariat, din dorința de a face mai ușoară implicarea tuturor doritorilor, echipa “Plantam fapte bune in Romania” a realizat un infografic al activităților planificate în 2014. Cei care doresc să se alăture, o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren (pe cont propriu, cu grupul de prieteni) sau în calitate de colegi ai echipei de organizare (selecție individuală, pe bază de CV și interviu).

plantam calendar_2014 

Cei interesați pot primi mai multe informații la adresa:voluntar@plantamfaptebune.ro.

 Detalii http://www.plantamfaptebune.ro

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Zece premii pentru echipele României la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

Zece premii pentru echipele României la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică   0

Cele două echipe ale României, participante la a XIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică (Keszthely/Ungaria, 2-10 august), au repurtat un succes de excepție: zece premii, dintre care două medalii de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

august 2019
L Ma Mi J V S D
« iul.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031