Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Pârţurile, subiect de discuţie în Parlamentul Marii Britanii

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Pârţurile, subiect de discuţie în Parlamentul Marii Britanii

Ori lorzii britanici se plictisesc, ori nu au altceva mai bun de discutat decât despre pericolul pârţurilor…

Este bine ştiut că în Anglia se mănâncă foarte multă fasole, aceasta fiind chiar alimentul principal la micul dejun. Pentru că un studiu recent a arătat că Marea Britanie are cea mai mare producţie şi cel mai mare consum de fasole, unul dintre lorzii din Camera Lorzilor (o parte a parlamentului britanic) a adresat o întrebare oficială ministrului energiei şi schimbărilor climatice, baroneasa Sandip Verma. El vrea să ştie care este impactul pârţurilor trase de englezi, în urma consumului de fasole, asupra mediului înconjurător, mai exact asupra încălzirii globale. Ministrul a considerat că întrebarea este foarte importantă şi a răspuns că oamenii ar trebui, pe viitor,  să-şi controleze comportamentul.

  • Metanul emanat prin flatulenţă (evacuarea frecventă, abundentă și necontrolată a gazelor din intestine) este un factor cauzator al încălzirii globale. Vacile, de exemplu, produc prin pârţurile trase a şasea parte din întraga cantitate de metan emanată în atmosferă.
  • În 2012 britanicii au consumat fasole în valoare de 411 milioane de euro.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031