Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Părinții pot să își lovească copiii, dar nu să îi umilească, spune Papa Francisc

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Părinții pot să își lovească copiii, dar nu să îi umilească, spune Papa Francisc

O declarație a Papei Francisc, șeful Bisericii Catolice, a făcut zilele acestea mult zgomot. El a spus într-un discurs că este în anumite situații părinților le este permis să își bată copiii. Mulți oameni sunt indignați de ceea ce a spus Papa.

În Germania de exemplu, părinții nu au voie  să își bată copiii lor. Acest lucru e interzis prin lege. Părinții care își bat copiii primesc amendă. Acest lucru se întâmpla în multe țări ale lumii. Unul dintre drepturile copilului, cu care toate țările sunt de acord, prevede că aceștia trebuie să fie protejați împotriva violenței. Unii oameni sunt supărați acum pe Papă pentru declarația lui. Totuși, au explicat reprezentanți ai Bisericii Catolice, ceea ce Papa a vrut sa spună e că uneori părinții pot să își atingă ușor copiii, dar asta nu înseamnă că au voie să fie violenți. Papa Francisc este de părere că pedeapsa fizică pentru copii este ok, dacă aceasta nu le afectează demnitatea. Papa Francisc a dat exemplul unui bărbat care i-a spus că își mai lovește copii, în semn de pedeapsă, dar nu-i lovește niciodată la față pentru că asta ar însemna să-i umilească.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
« iun.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031