Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

O poveste despre egoism, dragoste şi milă: Frumoasa şi Bestia pe scena Teatrului Naţional din Timişoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
O poveste despre egoism, dragoste şi milă: Frumoasa şi Bestia pe scena Teatrului Naţional din Timişoara
Articole asemănătoare

Iubirea adevărată trece peste orice obstacol? Poate un prinț  să treacă peste egoism și să învețe  ce este dragostea și mila?

Indrăgitele personaje Disney  – Belle și Bestia – descoperă sensul iubirii într-o atmosferă de musical pe scena Teatrului Naţional din Timişoara.

Luminile se sting, iar muzica te introduce treptat piesă. Personajele apar în fața ta cântând, arătând o lume perfectă. Un sat francez  unde o tânără prea visătoare nu își găsește locul. Un castel pus sub o vrajă unde obiectele vorbesc, iar stăpânul-bestie păzește cu sfințenie un trandafir așteptând să fie iubit cu adevărat.  Acestea sunt elementele unei pise de succes.

Adevărata acțiune începe când frumoasa Belle intră în castelul vrăjit decisă să îşi salveze tatăl. Se sacrifică devenind prizoniera bestiei pentru totdeauna. Cu blândețe,  cu dragoste și sinceritate va putea rupe blestemul înainte să se ofilească  trandafirul? Sufletul prinţului s-a schimbat oare cu adevărat? Vor putea sătenii să îl ucidă pe Bestie înainte să ajungă Belle?

Un prinț, o tânără cu inimă de prințesă, un inventator sărac, un ,,erou increzut”și un castel aflat sub o vrajă sunt elementele care îl trimit pe privitor într-o lume magică. Frumasa si Bestia este piesa ideală pentru orice copil, și de ce nu și pentru părinți. O piesă cu adevărat magică. Toţi copiii din jur se ridică de pe scaune şi dansează sincron cu personajele la fiecare refren. Ei simt cel mai bine atmosfera. Fiecare vers, fiecare replică rostită cu grijă. Sfârşitul poveştii îl puteţi afla doar pe scena Teatrului Naţional din Timişoara.

Mădălina Liedl

Sursă foto Teatrul Naţional Timişoara

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031