Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

NEOS Academy – un proiect prin care tinerii sujutați să se cunoască mai bine

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
NEOS Academy –  un proiect prin care tinerii sujutați să se cunoască mai bine

”E timpul să poți zbura liber” este cea de-a treia ediție NEOS Academy care are loc la Bușteni în perioada 10-14 Aprilie.

”NEOS Academy este un proiect prin care tinerii sunt ajutați să se cunoască mai bine pe sine, să evolueze din punct de vedere mental. Am învățat ceea ce la școală în mod obișnuit tinerii nu învață – ce este fericirea” ne mărturisește Ovidiu tânărul de 21 de ani, student la Universitatea Transilvania, Brașov.

Noua ediție, propune trei ateliere special concepute pentru TINERI – Frica și mecanismele de coping, Dragostea de sine, Alegerea carierei în funcție de vocație – și pentru a răspunde nevoilor acestora, susținute de psihologi cu experiență. Timp de 5 zile, în cadrul atelierelor, participanții vor discuta despre sentimente și emoții, în special frica și dragostea de sine. Se va clarifica felul în care acestea influențează judecata, memoria, atitudinea față de evenimente și cum joacă un rol esențial în procesul de comunicare cu ceilalți.

NEOS Academy, Flower Edition, îsi propune să clarifice diferențele dintre frică, angoasă și anxietate. Participanții vor învăța despre mecanismele de coping (adaptative) în fața fricii. Pe lângă toate acestea, în cadrul atelierelor vom clarifica miturile legate de dragostea de sine și se vor identifica pașii de reconectare cu inima și cu dragostea din interiorul acesteia. Atunci când suntem în contact cu emoțiile noastre și le recunoaștem, ne este mai ușor să fim atenti la reacțiile noastre intime și să acceptăm că putem avea și reacții mai puțin pozitive.

Maria Peia

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Azi în România

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie   0

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031