Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Misterele Greciei Antice” la Iulius Mall Timișoara! Expoziția interactivă pentru copii

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Misterele Greciei Antice” la Iulius Mall Timișoara! Expoziția interactivă pentru copii
Articole asemănătoare

Arhitectura, teatrul, știința, arta, meșteșugurile, zeii și eroii Greciei Antice își dezvăluie secretele în fața privitorului, într-un mod aparte, la Iulius Mall Timişoara. Amplasată la etaj, lângă locul de joacă, expoziția se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Intrarea în expoziția interactivă se face printr-un portal susținut de cariatide, prilej pentru cei mici să afle despre elementele arhitectonice specifice civilizației elene. Copiii ajung, apoi, într-un amfiteatru, unde se costumează, poartă măști la fel ca actorii din Antichitate și interpretează fragmente scurte din piesele unor autori clasici greci. Labirintul Minotaurului, Calul Troian și un car de luptă sunt elemente care îi ghidează pe vizitatori în descifrarea legendelor zeilor și eroilor Antichității.

Expoziția interactivă „Misterele Greciei Antice” include ateliere unde copiii se familiarizează cu alfabetul grecesc, crează monede după modelul celor folosite în acele timpuri, meșteresc bijuterii specifice perioadei și descoperă în practică unele dintre cele mai cunoscute principii științifice formulate în Antichitate. Tainele constelațiilor li se dezvăluie pasionaților de astronomie în Planetarium, unde, cu lanterne fluorescente, se poate vedea cerul exact aşa cum îl observau grecii antici.

Expoziția „Misterele Greciei Antice” poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00, până în data de 2 decembrie 2016. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în expoziție, iar programările pentru grupuri se fac la numărul de telefon 0760/241.115 sau direct la intrare.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031