Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Milioane de piese LEGO® pentru copiii pasionați de construcții

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Milioane de piese LEGO® pentru copiii pasionați de construcții
Articole asemănătoare

Copiii sau pasionaţii jocurilor LEGO® sunt aşteptaţi în acest weekend, la Iulius Mall din Timișoara, acolo unde va avea loc Brickenburg Expo, eveniment inclus în calendarul oficial al expoziţiilor organizaţiilor recunoscute de practicanţi ai hobby-ului LEGO®. În perioada 14 – 16 septembrie 2018, în zona magazinul Intersport, membrii Asociaţiei Brickenburg vor expune, pe o suprafaţă impresionantă, machete realizate din milioane de piese LEGO®. În plus, copiii vor avea ocazia să îşi pună în valoare creativitatea la atelierele special organizate.

Tematica va fi diversă, de la lumea dinozaurilor, Evul Mediu şi zone urbane contemporane, până la lumi fantastice, populate de diverse personaje cunoscute. Lucrările expuse au fost prezentate la cele mai importante expoziţii din ţară, dar şi din Ungaria, Croaţia, Austria, Cehia, Serbia, Italia, Olanda şi Danemarca. Lucrările sunt originale şi sunt construite de membri ai Asociaţiei Brickenburg, LEGO® User Group de cel mai înalt nivel, recunoscut la nivel internaţional.

Duminica e teatru de păpuși

Spre încântarea celor mici, din această duminică, teatrul de păpuşi revine la Iulius Mall. Până pe 23 decembrie 2018, copiii vor avea ocazia să se întâlnească, săptămânal, cu personajele îndrăgite din poveştile lor preferate. Pe 16 septembrie, de la ora 12.00, în food court este programată piesa „Vistiernicul cel avar”. Teatrul cu marionete va continua cu „Pădurea fermecată”, „Muzicanţi din Bremen”, „Elefănţelul curios”, „Motanul încălţat” şi multe alte istorisiri cunoscute.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930