Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Marele Picnic ShortsUP la Domeniul Mogoșoaia – 26-28 iulie
Articole asemănătoare

Anul acesta, Marele Picnic Cinematografic SHORTSUP și-a descoperit spiritul de aventură: ediția a 6-a este plină de idei, oameni și activități noi. Firesc, deci, se mută vara asta într-un loc care s-o încapă – Domeniul Mogoșoaia, în București pentru 3 zile intense și incitante: 26, 27 și 28 iulie.

Marele Picnic #6 este despre cultura picnicului, acest obicei social care ne strânge împreună în natură de 500 de ani, dar se extinde în spațiu și în timp, ca tu să te aventurezi în explorarea naturii exterioare și, de ce nu, interioare, cu prieteni, familie, copii și căței. Fără reguli stricte, fără pantofi, și mai ales, fără griji.

Ce se întâmplă anul acesta la ShortsUP? Film scurt, artă, muzică, natură, gastronomie, experiențe pentru familie, multă energie și sport – totul la altă scară, acum că scurtmetrajele au cucerit noi teritorii. Filmele, care aduc povești actuale din toate colțurile lumii, se reunesc de această dată pe cel mai mare ecran văzut la Marele Picnic. Trei seri de cinema sub cerul liber, trei colecții de scurtmetraje care inspiră (ca de obicei, vei putea vota filmul preferat) și pe care acum le vei putea vedea de pe pătură, din hamacul preferat sau chiar de pe malul apei.

E timpul și locul perfect să te aventurezi în căutarea experiențelor, pentru că Marele Picnic ShortsUP îți creează cel mai bun context. Iată, într-o selecție aleatorie, câteva dintre ‘aventurile’ posibile: caiace, workshop de orientare în pădure, tur ghidat în Palatul Mogoșoaia și împrejurimile domeniului Mogoșoaia, slackline, audio-instalație imersivă în pădure, Hoola Hoops, ateliere pentru familii, colț de citit, Giant Twister și multe altele. Ai natură cât cuprinde, iar la căderea serii aventura interioară pornește cu filme scurte și intense care îți răspund sau te întreabă cele mai indiscrete lucruri despre tine însuți. Anul acesta, Biodeck, partener de sustenabilitate, ne ajută să păstrăm natura așa cum este și să fim oaspeți responsabili ai locului, reducând consumul de plastic.

Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile începând de azi pe Eventbook.ro și în librăriile Humanitas.

Text de: Maria Peia

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031