Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

În lumea fascinantă a mayaşilor

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
În lumea fascinantă a mayaşilor

Pătrundeţi într-o lume care a fascinat nenumaraţi exploratori! Faceţi cunoştinţă cu Mayaşii, cei care au lăsat în urma lor o civilizaţie dominată de monumente cu planuri secrete şi inscripţii pline de enigme.

Fundaţia Calea Victoriei invită copiii sâmbată, 26 aprilie, ora 15:00, să descopere povestea unei civilizatii misterioase: mayasii şi lumea lor, un eveniment de cultură generală şi de istorie captivantă, susţinut de Monica Neaţu.

Exploratorii europeni, printre care şi Cristofor Columb, au descoperit, cu uimire, în Lumea Noua, o civilizaţie străveche cu poveşti şi ritualuri transmise din generaţie în generaţie. Cu ajutorul imaginilor, dar şi a nenumărate poveşti, veţi înţelege secretele civilizaţiei mayaşe. Veţi face o călătorie imaginară, veţi pătrunde în faimoasele piramide în trepte şi veţi afla cum au fost înăłţate. Veţi face cunoştinţă cu regi prea puternici care purtau podoabe bogate şi un sceptru împodobit cu serpi şi cu temuţii conchistadori care au ascuns comori în insule şi păduri uitate de lume… Apoi vă veţi amuza cu hieroglifele şi secretele calendarului mayas. Cu ajutorul unor fresce minunat colorate, veţi reconstitui scene din viaţa cotidiană a mayaşilor, iar la final veţi căuta un răspuns la întrebarea: Cum a început declinul acestei civilizaţii strălucitoare?

Atelierul se adresează tuturor copiilor curioşi şi dornici să descopere, în joacă, secretele unor civilizaţii de mult apuse. Cu ajutorul imaginilor, a textelor şi a filmelor documentare, cei mici vor putea înţelege mai bine povestea unei civilizaţii misterioase şi modul în care călătorii europeni au interacţionat cu aceasta.

Detalii aici www.scoaladeartesimaniere.ro

Înscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031