Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Fii cool, fă sport! La Timișoara s-a ales noua generație de eroi

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Fii cool, fă sport! La Timișoara s-a ales noua generație de eroi
Articole asemănătoare

Eroii cresc de mici. Copiii care fac sport cresc frumos și armonios. Iar din când în când sunt chemați să își arate ”forța”. O nouă competiție dedicată juniorilor eroi a avut loc sâmbătă la Smartfi Studio 2, în Timișoara, unde se desfășoară The New Generation of Heroes by USC.  Peste 30 de copii s-au înscris în concurs, motivați să își depășească limitele și să arate cât de bine se descurcă în competiții de mișcare și forță.  Așa acum au anunțat organizatorii, participarea a fost gratuită pentru tinerii sportivi Smartfit care practică acest tip de antrenament (Ultimate Training Kids) de minim trei luni. A fost  până la urmă o modalitate eficientă de testare a abilităților dobândite în cadrul antrenamentelor și să trăiască emoția competiției.

Concursul a avut două probe. La prima copiii au avut de executat următoarele exerciții: Jumping Jack (30), O.H.S. PVC Pipe  (20) și Down and up (10), iar a doua probă a cuprins alte trei exerciții – Snatch (12), Wall ball (9) și B.B.J. Overs (6).

În final, cei mai eroici copii au fost următorii: Mihnea Cireap (locul I), Mihai Toma (locul al II-lea) și  Andrei Văcăriuc (locul al III-lea), urmați de fetele: Anais Bădina, Iulia Cordea și Iulia Crișan.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031