Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

La Timișoara – Casa Însorită oferă soluția pentru părinții ocupați și copiii plini de energie

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
La Timișoara – Casa Însorită oferă soluția pentru părinții ocupați și copiii plini de energie

Vacanța de vară reprezintă o mare bucurie pentru copii, dar, în același timp, și o mare provocare pentru părinți. Dacă familia nu are bunici la îndemână, dornici să se ocupe de copii, sau o bonă de încredere, care să lucreze timp îndelungat în fiecare zi, este dificil să-i organizezi programul copilului, să găsești activități plăcute și la un preț convenabil (în plus trebuie să mai existe cineva care să lase copilul la locul unde se desfășoară activitățile și să-l ia când acestea se încheie).

Asociația “Casa Însorită”, înființată de câteva mame având copii de vârstă școlară mică, va organiza un serviciu complet, acoperind lunile iulie și august, zilnic între orele 09:00-18:00, pentru 15-20 de copii. Este a doua ediție a programului, prima bucurându-se de un feedback foarte bun din partea copiilor, a părinților lor, a învățătorilor și voluntarilor implicați.

tabara de vara casa insorita

Școala de vară va oferi activități educative, creative, sportive, artistice și de relaxare (activități de vacanță, mai cu seamă în aer liber), 3 mese/zi și personal calificat care să supravegheze copiii, într-un mediu sigur și relaxat. Activități propuse: jocuri în aer liber, zumba pentru copii, muzică, vizite la Muzeul Satului, la zoo, desen, pictură, modelare în lut, ornitologie, orientare turistică, dansuri, inițiere în karate.

Ca și la ediția de anul trecut, activitatea se va desfăşura la Colegiul Silvic, în apropiere de Pădurea Verde, având la dispoziție două săli de clasă, spațioase și luminoase, o sală pentru personal și pentru depozitarea materialelor, grupuri sanitare și cantina liceului, pentru servirea meselor, dar și acces în parcul liceului. Prețul diferă în funcție de programul ales și de durată iar dacă se înscriu frați, se acordă o reducere de 10% pentru al doilea copil.

Detalii: Casa Insorita

 

 

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031