Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

La Iulius Mall – peste 6000 de copii au vizitat expoziția Misterele Greciei Antice

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
La Iulius Mall – peste 6000 de copii au vizitat expoziția Misterele Greciei Antice
Articole asemănătoare

Expoziția Misterele Greciei Antice a intrat pe ultima sută de metri – doar cateva zile au mai rămas până la închiderea expoziției în 2 decembrie. În ultimele două luni, mai bine de 6000 de copii au descoperit Grecia Antică la Iulius Mall, iar cei mici continuă să ne viziteze.

Copii din școlile timișorene, dar și din împrejurimi au avut șansa să descopere una dintre cele mai fascinante epoci din istorie. Turul interactiv al expoziției s-a dovedit a fi un succes nu doar printre cei mici, dar și în rândurile părinților și al profesorilor: „Copiii sunt stimulați să își folosească imaginația prin jocurile de rol desfășurate și prin costumele puse la dispoziție. Informațiile sunt prezentate pe înțelesul lor, iar atelierele sunt interactive și atractive, îmbinând în mod plăcut creativitatea și lucrul practic. Vom reveni oricând, cu plăcere. Felicitări organizatorilor!”, Maria Ardelean, profesor la Școala Gimnazială Nr. 27, Timișoara.

Expoziția nu ar fi putut fi pusă în practică fără susținerea partenerilor, companiile MAHLE Componente de Motor Timișoara și Kathrein Timișoara.

Cristian Leahu, plant manager MAHLE Timișoara, a subliniat rolul educativ al expoziției: „Pentru noi, șansa de a susține educația e un privilegiu, iar această expoziție a fost o oportunitate de a investi în ceea ce contează cel mai mult pentru angajații noștri, dar și pentru comunitatea din care facem parte: copiii”. „Ne bucurăm că am putut să oferim copiilor angajaților noștri șansa să viziteze expoziția Misterele Greciei Antice. Asocierea cu astfel de evenimente face parte din politica de responsabilitate socială a Kathrein și așteptăm cu nerăbdare expozițiile viitoare , au declarat reprezentanții Kathrein.

Calul Troian, Acropola Ateniană și Labirintul Minoic au fost principalele puncte de atracție ale expoziției. Doza de interactivitate a fost și mai mare la atelierele de creație acolo unde copiii au avut șansa să realizeze ei înșiși monede și brățări grecești. Cei mici au descoperit legendele zeilor și eroilor greci, au putut fi exploratori ai construcțiilor antice, actori de teatru, războinici, bijutieri și chiar astrologi. 

La final, ei fost încântați de expoziție și nu s-au sfiit să ne lase părerile în caietul de impresii: 

„A fost o experiență minunată. Am învățat cu toții lucruri interesante și am colaborat. Îmi voi aminti cu drag această activitate – Corina

„Mi-a plăcut deoarece am aflat foarte multe lucruri pe care nu le știam. Am reușit să fac un ban grec și am scris în limba greacă. A fost super– Bujor

„Mi-a plăcut mult deoarece am învățat foarte multe: am învățat despre arhitectură, bani și filozofie – Ana

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031