Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

LA FILM. Rubrică susținută de Cinema City. Luca spune că efectele speciale din Geostorm sunt ”wow”

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
LA FILM. Rubrică susținută de Cinema City. Luca spune că efectele speciale din Geostorm sunt ”wow”
Articole asemănătoare

Luca Dragu are 14 ani și tocmai a scris prima sa cronică de film. Prin bunăvoința Cinema City a vizionat în avanpremieră Geostorm, film cu acord parental 12+.

”Am vizionat Geostorm şi mi-a plăcut, ținând cont de faptul că nu aveam expectanțe foarte mari. Într-adevăr, filmul urmăreşte un tipar extrem de des întâlnit, anume “binele învinge” şi are la bază o temă des abordată, de când lumea şi pământul, anume Apocalipsa. Mi-au plăcut în mod special Andy Garcia şi Jim Sturgess. Gerard Butler a oferit un rol de “badass” cu o latură sentimentală, poate cel mai mainstream rol din industria filmului, şi a făcut-o într-un mod distinctiv, ceea ce merită tot respectul. Și surpriză! În film joacă și o româncă, actrița Alexandra Maria Lara.

Efectele speciale din film sunt impresionante, mai ales în IMAX. Sunt o experiență de neratat. De precizat şi faptul că pelicula are şi o lungime extrem de rezonabilă, anume 1h si 50 min. Vizionare plăcută!”, ne-a scris Luca.

Geostorm: Pericol Global (titlu original: Geostorm) este un film american cu dezastre SF thriller de acțiune, co-scris și regizat de Dean Devlin. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Richard Schiff, Robert Sheehan, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Ed Harris și Andy García.

Filmul prezintă un proiectant de sateliți care încearcă să salveze lumea de o furtună de proporții epice cauzată de funcționarea defectuoasă a satelitului care controlează clima.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930