Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Jucăriada lui Iepurilă, la Sibiu

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Jucăriada lui Iepurilă, la Sibiu

Dragi junioare şi juniori, mămici, tătici şi bunici, dragi învăţători şi profesori, Magic Hands Studio vă invită să descoperiţi fantezia, să vă folosiţi imaginaţia şi să vă dezvoltaţi creativitatea la Jucăriada lui Iepurilă… o scuză numai bună pentru a începe Sărbătorile de Paşti mai repede.

Jucăriada lui Iepurilă este primul festival pentru copii, organizat în Sibiu de Magic Hands Studio în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, festival dedicat strângerii de fonduri în scop umanitar şi creării un loc în care cei mici să aibă parte de o zi de poveste.

Jucăriada lui Iepurilă este un eveniment dedicat în totalitate copiilor. Toţi micuţii din grădiniţe şi ciclul primar sunt invitaţi să participe la concursul de tablouri cu tema “Cadoul aşteptat de la Iepurilă”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei.

Tablourile vor fi preluate depuse până cel târziu 14 mai la Forumul Democrat al Germanilor (Bulevardul Magheru nr. 1-3,), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact.

jucariada

Contact:

Anda Suciu – organizator

telefon: 📞0745 04 7070

e-mail: atelierulmagic@gmail.com

site: www.magichandstudio.ro

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031