Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Invăţaţi să creaţi! Semne de carte… reciclabile

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Invăţaţi să creaţi! Semne de carte… reciclabile
Articole asemănătoare

Asociaţia „Alegria” anunţă atelierul „Semne de carte…reciclabile” din 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Hipermarket Cora. Activitatea face parte din proiectul educativ „Cartea în aşteptare”, aflat la ediția a II-a.  Manuela Anghel îi va învăța pe participanți să creeze semne de carte în stil japonez. Elevii Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” vor prezenta câteva semne de carte realizate din materiale reciclabile. Proiectul „Cartea în aşteptare” se desfășoară în perioada 6 octombrie- 6 noiembrie, se adresează pasionaților de citit şi creează un cadru pentru cei care doresc să dăruiască o carte. Oricine poate achiziţiona o carte şi  o poate lăsa „în aşteptare” pentru un alt cititor, care o doreşte, dar nu şi-o poate permite. Locațiile partenere sunt Librăria Tutimi și Titoc și Hipermarket Cora.

Informații despre cele trei ateliere desfășurate până acum, „Întâlnește un scriitor!” (un moment cu scriitoarea Amedeia Neamțu), “Recomandă o carte!” și „Ilustrează o poveste!” găsiți pe site-ul  www.asociatiaalegria.ro sau la nr de telefon 0740049540.

 

 

Asociaţia „Alegria” anunţă atelierul „Semne de carte…reciclabile” din 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Hipermarket Cora. Activitatea face parte din proiectul educativ „Cartea în aşteptare”, aflat la ediția a II-a. Doamna Manuela Anghel, invitata noastră, îi va învăța pe participanți să creeze semne de carte în stil japonez. Elevii Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” vor prezenta câteva semne de carte realizate din materiale reciclabile.

 

Proiectul „Cartea în aşteptare” se desfășoară în perioada 6 octombrie- 6 noiembrie, se adresează pasionaților de citit şi creează un cadru pentru cei care doresc să dăruiască o carte. Oricine poate achiziţiona o carte şi  o poate lăsa „în aşteptare” pentru un alt cititor, care o doreşte, dar nu şi-o poate permite. Locațiile partenere sunt Librăria Tutimi și Titoc și Hipermarket Cora.

 

Informații despre cele trei ateliere desfășurate până acum, „Întâlnește un scriitor!” (un moment cu scriitoarea Amedeia Neamțu), Recomandă o carte!” și „Ilustrează o poveste!” găsiți pe site-ul nostru www.asociatiaalegria.ro sau la nr de telefon 0740049540.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

August 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031