Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Începe Smartfit Summer School la Timișoara. Cu o mulțime de activități sportive și educative pentru copii

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Începe Smartfit Summer School la Timișoara. Cu o mulțime de activități sportive și educative pentru copii
Articole asemănătoare

Cel mai mare centru de fitness și sport din Timișoara, SmartFit Studio, vine cu o nouă provocare pentru copii: SmartFit Summer School. Acest proiect inedit, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, reprezintă o modalitate distractivă și educativă pentru petrecerea vacanței de vară.

SmartFit Summer School se derulează în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 09:00 la ora 16:00, în perioada 18 iunie – 01 august 2018. Sub îndrumarea instructorilor, copii vor desfășura diverse activități atât sportive, cum ar fi înotul, dansul, Karate și Ultimate Training, cât și educative, de relaxare și de efectuare a temelor de vacanță. Fiecare zi va avea însă un program diferit. În general, întâlnirea copiilor va avea loc la ora 09:00 la Studio SmartFit 2 (Calea Buziașului, nr.11), de unde vor pleca însoțiți, pe biciclete, către ștrand la cursurile de înot sau către Parcul Copiilor, la cursurile de Karate; în ambele cazuri, activitatea sportivă fiind completată prin diverse jocuri. La prânz, copiii se vor întoarce la Studio SmartFit 2, unde vor lua masa. După o scurtă pauză, cei mici vor avea parte de activități educative și de relaxare, iar ziua se va încheia prin clase de Dans și Ultimate Training.

”Acest program de vară atinge nivelul de mișcare necesar pentru o viață sănătoasă recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru copii, oferindu-le ocazia de a încerca mai multe sporturi și de a descoperi care li se potrivește cel mai bine.”, ne-a declarat Georgiana Radu, coordonator program.

Pachetele se achiziționează săptămânal, la prețul de 380 RON/săptămână și includ: activitățile sportive, activitățile educative și masa de prânz. Înscrierile au început deja, însă se pot face și cu o săptămână înainte de a începe activitățile, la recepțiile celor 3 locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/256274018444365/ sau accesând: http://www.smartfitstudio.ro/smart-zone/smartfit-summer-school/ . Persoană de contact: Georgiana Radu, telefon: 0768087091, e-mail: georgianaradu@smartfitstudio.ro (Romina Faur)

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli   0

Ministerul Educației Naționale solicită inspectoratelor școlare monitorizarea evoluției cazurilor de îmbolnăvire prin gripă și infecții respiratorii în unitățile de învățământ Ca urmare a creșterii semnificative, la nivel național, a cazurilor de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031