Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

“Încalță un copil, de toamnă!” – campanie de la suflete mari pentru suflete la nevoie

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
“Încalță un copil, de toamnă!” – campanie de la suflete mari pentru suflete la nevoie

Să faci o faptă bună nu e greu, dacă iți dorești din inima. Si inima se umple de bucurie atunci când îi facem altuia o bucurie. Mai ales când e vorba de un copil care nu are încălțări de toamnă. E rece deja afară și o să fie și mai rece. Si  undeva, chiar dacă nu e vizibil, chiar dacă nu avem contact cu el, e un copil care suferă de frig. Si care are nevoie de încălțări.

Campania “Încalță un copil, de toamna!” este  o campanie pornită din inimă si îi aparține Mirelei Retegan la nivel național:  “Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă. Am creat un mecanism prin care fiecare dintre voi poate să trimită pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos. Ideal ar fi să trimiteți produse noi, pentru că sunt destul de complicate sortarea și împărțirea lor și, dincolo de asta, toți copiii visează la încălțări noi”. 

Campania s-a extins și în Timișoara prin intermediul MMTCG – Mamici mai tari ca Google și se adresează copiilor din județ. Cine dorește să se alăture campaniei “Încalță un copil, de toamna!” este rugat să  o contacteze pe https://www.facebook.com/BiancaPotyesz. De asemenea, in 05.11.2019 pot fi duși papucei la spectacolul susținut de Gașca Zurli la Timisoara.

Elefantul Toyo

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
« sept.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031