Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Hotel și grădiniță pentru patrupede, la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Hotel și grădiniță pentru patrupede, la Timișoara
Dragi copii, multi dintre voi aveți un animăluț pe care îl iubiți și cu care vă jucați dar nu știți ce să faceți cu el atunci când plecați în vacantă. Il lăsați la bunici, la vecini, la prieteni? Poate nu sunt dispuși și disponibili. Pentru cei care locuiesc în Timișoara și în împrejurimi, Facultatea de Medicină Veterinară are soluția: un hotel pentru animale.
UEX1
Aici, câinii și pisicile pot fi cazați în cele mai bune condiții. La Pensiunea de Animale UEX nu se taxează decât cazarea patrupedelor, majoritatea celorlalte servicii fiind gratuite. Astfel, se face un studiu comportamental gratis. Specialiștii observă cum se comportă animalele în timpul plimbărilor, când interacționează cu alte animale, când mănâncă etc și la sfârșit fac un raport cu recomandări pentru proprietari. Aceștia vor știi de ce are nevoie prietenul lor patrupedul și cum să aibă mai bine grijă de el în viitor.
UEX
Nu trebuie să vă fie teamă că animalele se vor plictisi. Dimpotrivă, vor avea un program încărcat: cățeii sunt plimbați de trei ori pe zi, au un țarc de joacă în aer liber, boxe pline de jucării, și sunt periați în funcție de tipul de blană pe care îl au.  Si pisicile au boxe pline de jucării și pot sa facă vizite “prietenelor” din alte boxe. Toate boxele sunt dotate cu camere de supraveghere. Există chiar și un fel de „grădiniță”, unde stăpânii pot să-și lase animalele cât timp sunt plecați la lucru, între orele 7,30 și 17,30. Proiectul a fost realizat din fonduri europene, scopul principal fiind cercetarea.

.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031