Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Grădina Zoologică Timișoara se vizitează gratuit, o zi

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Grădina Zoologică Timișoara se vizitează gratuit, o zi
Articole asemănătoare

De Ziua Internațională a Animalelor, toți vizitatorii Grădinii Zoologice din Timișoara vor intra gratuit. Anunșul a fost făcut de Primăria Timișoara.

”Miercuri, 4 octombrie 2017, cu prilejul Zilei Internaţionale a Animalelor, Primăria Municipiului Timişoara îi invită pe iubitorii de animale să viziteze gratuit Grădina Zoologică din Timişoara. În scopul facilitării accesului vizitatorilor, în această perioadă au fost executate lucrări de reparaţii, tăieri de corecţie şi îndepărtare a arborilor şi crengilor rupte în timpul furtunii din data de 17 septembrie. Vă reamintim că programul de vizitare este zilnic, în intervalul orar 10:00-17:00, cu excepţia zilei de luni a fiecărei săptămâni”, informează reprezentanții municipalității.

Grădina Zoologică Timişoara este cea mai nouă grădină zoologică din România. Ea se întinde pe o suprafaţă de 6,34 ha teren și adăpostește peste 140 de animale (29 de specii) în 16 habitate.  Printre animalele pe care Grădina Zoologică Timişoara le are în colecţie enumerăm: ursul brun, pisica sălbatică, cerb, căprioară, ren, raton Nordic, macac japonez, maimuță hussar, guanaco, mara, cangur pitic, păsări emu, păuni sau lebede negre, dar și broaște țestoase.

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

(Nu) Ne place

Ministerul Educației Naționale: dezbateri regionale cu profesori,  elevi, părinți

Ministerul Educației Naționale: dezbateri regionale cu profesori, elevi, părinți   0

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, continuă seria dezbaterilor regionale privind proiectele și programele lansate de Ministerul Educației Naționale, după următorul program: Constanța (19 ianuarie), Târgu Jiu (22 ianuarie), Bacău [...]

Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031