Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Georgia: după inundații puternice, animalele evadate de la ZOO se plimbă prin capitală

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Georgia: după inundații puternice, animalele evadate de la ZOO se plimbă prin capitală

V-ați gândit cum ar fi să ieșiți din casă și să dați nas în nas cu un tigru sau un leu? Nu este exact întâlnirea la care visați, nu-i asa? Locuitorii din Tbilisi, capitala Georgiei, se luptă de câteva zile cu ploi puternice și inundații devastatoare. Puhoaiele au distrus grădina zoologică din localitate. O mare parte din animale au murit înecate, altele s-au salvat, dar fiind acum în libertate pun în pericol viața locuitorilor.  Peste 30 de tigri, lei, ursi și lupi se plimbă acum prin capitala georgiană.

Tbilisi 2tbilisi 3

Un hipopotam a fost încolțit într-una din principalele piețe din Tbilisi, plina de nămol după trecerea viiturii și imobilizat cu ajutorul unei arme cu tranchilizante. Un urs a fost prins după ce se cățărase pe un aparat de aer condiționat, de la etajul unei clădiri, iar un localnic s-a trezit pe balcon cu o… hienă. Pentru că unele animale s-au refugiat pe dealurile împădurite din jurul capitalei, acțiunea de găsire și capturare este tot mai grea. Omenii sunt ocupați să își salveze bunurile și casele și nu au timp să caute animalele. Dat fiind însă că unele dintre acestea sunt considerate periculoase, autoritățile au rugat locuitorii să nu iasă din casă.

Georgia sau Republica Georgia este o țară delimitată la vest de Marea Neagra, la nord de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, iar la est de Azerbaidjan. Georgia ocupă un teritoriu de 69,700 km ², iar populația sa este de 4.3 milioane de locuitori.

Poze: www.cdn.theatlantic.com

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031