Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Gândire pozitivă și alimentație sănătoasă în școlile din București

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Gândire pozitivă și alimentație sănătoasă în școlile din București
Articole asemănătoare

Peste 6000 de elevi de la 10 școli din București s-au întors din vacanță de iarnă mai zâmbitori și mai sănătoși. Ei au avut ocazia să pună în practică noțiunile învățate în perioadă noiembrie-decembrie 2016, când au participat la cea de-a VIII-a ediție a Caravanei Micile Vedete. Acest proiect educațional, sprijinit de Napolact BIO, a reușit să aducă în atenția copiilor importantă gândirii pozitive și a alimentației sănătoase în viață de zi cu zi. În completarea discuțiilor pe teme precum prietenia, stilul de viață sănătos sau mediul înconjurător, elevii au vizionat filmul „Orasul plin de viata”, ce face parte din seria filmelor de aventuri pentru copii, marca Micile Vedete.
 

Personajele principale din film, două fetițe pline de energie, au fost apreciate și aplaudate. Roberta Mitache (10 ani) face un rol de excepție și intră cum nu se poate mai bine în pielea personajului Aurora, o fetiță hotărâtă să salveze viață prietenului sau. Acesta este grav bolnav din cauza hranei nepotrivite și a poluării care a distrus orașul în care copiii locuiesc. Dariana (Dariana  Gavojdea, 9 ani), optimistă din fire, este ajutorul de nădejde al Aurorei.  

Caravana Micile Vedete, ediția a VIII-a, este un proiect derulat de către Școală de Film și Televiziune pentru Copii Micile Vedete, alături de compania Napolact BIO, care a oferit elevilor participanți produse din gamă BIO (iaurturi de băut, sana sau iaurturi de mâncat cu linguriță).

Școală de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educațional nonguvernamental, unic în România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emotionala prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

La 6 ani de la înființare, Școală „Micile Vedete” se mândrește cu un portofoliu de 23 de filme de scurt și mediu metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participări la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, dar și peste 50 de apariții ale copiilor în spoturi publicitare, sociale și filme de lung metraj. Dovadă seriozității și calității acestui proiect este dată și de selecționarea la Festivalul de Film de la Cannes, in 2015, 2014, 2012, 2011 și 2010 a filmelor  realizate de Școală Micile Vedete, „Masina de făcut teme”, „Aventurile Micilor Vedete în parc“,  “Micile Vedete descoperă secretul magnetilor”, „Micile Vedete la Scoală”, „Micile Vedete la țară”.

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031