Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

„Fratele mai mare” e student la Politehnică, la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
„Fratele mai mare” e student la Politehnică, la Timișoara
Articole asemănătoare

Un frate mai mare e o binecuvântare pentru cei mai mici dintre noi: ne învață lucruri interesante, ne ajută să ne depășim fricile, ne provoacă să fim mai buni la activități fizice sau la studiu, ne sunt alături în orice situație. Dar ce se întâmplă când nu ai frați mai mari? Ce se întâmplă când nu ai o familie? Acestea au fost întrebările pe care și le-au pus studenții de la Universitatea Politehnica Timișoara.

fratele-mai-mare-3

Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații (LSFETc) a Universității Politehnica Timișoara a venit cu o soluție: dedicarea unei zile copiilor din centrele de plasament din județele Timiș și Caraș-Severin – Centrul Rezidențial „Sf. Nicolae” din Peciu Nou, Fundația M.U.T. Herz fur Kinder din Bulgăruș, Centrul „Speranța” din Reșița și Fundația „Rudolf Walther” Timișoara. Astfel, LSFETc organizează, cu prilejul Zilei Copilului, cea de-a IX-a ediție a  proiectul „Fii tu fratele mai mare” în data de 26 mai 2018, în incinta clădirii Electro a Politehnicii și în spațiile proximale acesteia.

Cei 100 de copii vor fi implicați, alături de câte un ”frate mai mare”, în activități distractive și interactive menite să îi ajute în arii precum: participarea activă în societate, munca în echipă, exteriorizarea trăirilor, stima și încrederea de sine, sport și recreere. LSFETc și-a propus să promoveze ideea de îmbunătățire a societății civile și de a transmite un mesaj social puternic, scopul proiectului vizând integrarea în societate a copiilor mai puțin norocoși, aflați în centrele de plasament, prin crearea de cadre specifice, precum și implicarea studenților din UPT în activități de voluntariat. În acest fel, se vor înregistra beneficii de dezvoltate personală și/sau profesională atât pentru copiii din centrele de plasament, cât și pentru studenții implicați. (Romina Faur)

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli

Obligatoriu! Triaj epidemiologic în școli   0

Ministerul Educației Naționale solicită inspectoratelor școlare monitorizarea evoluției cazurilor de îmbolnăvire prin gripă și infecții respiratorii în unitățile de învățământ Ca urmare a creșterii semnificative, la nivel național, a cazurilor de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031