Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

„Fratele mai mare” e student la Politehnică, la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
„Fratele mai mare” e student la Politehnică, la Timișoara
Articole asemănătoare

Un frate mai mare e o binecuvântare pentru cei mai mici dintre noi: ne învață lucruri interesante, ne ajută să ne depășim fricile, ne provoacă să fim mai buni la activități fizice sau la studiu, ne sunt alături în orice situație. Dar ce se întâmplă când nu ai frați mai mari? Ce se întâmplă când nu ai o familie? Acestea au fost întrebările pe care și le-au pus studenții de la Universitatea Politehnica Timișoara.

fratele-mai-mare-3

Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații (LSFETc) a Universității Politehnica Timișoara a venit cu o soluție: dedicarea unei zile copiilor din centrele de plasament din județele Timiș și Caraș-Severin – Centrul Rezidențial „Sf. Nicolae” din Peciu Nou, Fundația M.U.T. Herz fur Kinder din Bulgăruș, Centrul „Speranța” din Reșița și Fundația „Rudolf Walther” Timișoara. Astfel, LSFETc organizează, cu prilejul Zilei Copilului, cea de-a IX-a ediție a  proiectul „Fii tu fratele mai mare” în data de 26 mai 2018, în incinta clădirii Electro a Politehnicii și în spațiile proximale acesteia.

Cei 100 de copii vor fi implicați, alături de câte un ”frate mai mare”, în activități distractive și interactive menite să îi ajute în arii precum: participarea activă în societate, munca în echipă, exteriorizarea trăirilor, stima și încrederea de sine, sport și recreere. LSFETc și-a propus să promoveze ideea de îmbunătățire a societății civile și de a transmite un mesaj social puternic, scopul proiectului vizând integrarea în societate a copiilor mai puțin norocoși, aflați în centrele de plasament, prin crearea de cadre specifice, precum și implicarea studenților din UPT în activități de voluntariat. În acest fel, se vor înregistra beneficii de dezvoltate personală și/sau profesională atât pentru copiii din centrele de plasament, cât și pentru studenții implicați. (Romina Faur)

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

(Nu) Ne place

Zece premii pentru echipele României la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

Zece premii pentru echipele României la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică   0

Cele două echipe ale României, participante la a XIII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică (Keszthely/Ungaria, 2-10 august), au repurtat un succes de excepție: zece premii, dintre care două medalii de [...]

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

august 2019
L Ma Mi J V S D
« iul.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031