Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Fii cool, fă scort! Începe prima tabără urbană. Smartfit Summer School înseamnă activități sportive și educative pentru copii

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Fii cool, fă scort! Începe prima tabără urbană.  Smartfit Summer School înseamnă activități sportive și educative pentru copii
Articole asemănătoare

Smartfit pune bazele unui nou proiect dedicat copiilor din Timișoara cu vârste între 7 și 12 ani, Smartfit Summer School, care se desfășoară între 18 iunie și 01 august, între orele 09:00 și 16:00.

În cadrul acestei tabere urbane copii vor participa la diverse activități atât sportive, cum ar fi înotul, dansul, Karate și Ultimate Training, cât și educative, de relaxare și de efectuare a temelor de vacanță. Înscrierile continuă la cele ttrei locații cunoscute, mai exact la recepțiile Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

Smartfit Summer School oferă juniorilor o modalitate distractivă și educativă de a-și petrece vacanța de vară. În fiecare dimineață, de la ora 09:00, cei mici vor pleca cu bicicletele, însoțiti de supraveghetori, de la Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului nr. 11) către ștrand, unde vor desfășura cursurile de înot sau în Parcul Copiilor, unde vor desfășura cursurile de Karate; programul variază în funcție de zi. Cei mici se vor bucura și de diverse jocuri care vor completa activitatea sportivă, iar masa de prânz, care este inclusă în pachetul săptămânal, se va servi în incinta locației Smartfit Studio 2. După prânz, cei mici vor avea parte de activități educative și de relaxare, iar ziua se va încheia prin clase de Dans și Ultimate Training.

Acest program de vară atinge nivelul de mișcare necesar pentru o viață sănătoasă recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru copii, oferindu-le ocazia de a încerca mai multe sporturi și de a descoperi care li se potrivește cel mai bine.

Pachetele se achiziționează săptămânal, la prețul de 380 RON/săptămână, iar înscrierile se fac cu o săptămână înainte de a începe activitățile.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/256274018444365/ sau accesând: http://www.smartfitstudio.ro/smart-zone/smartfit-summer-school/ .

Persoană de contact: Georgiana Radu

Telefon: 0768087091

E-mail: georgianaradu@smartfitstudio.ro

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

September 2018
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930