Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Elefanții din India primesc pijamale colorate pentru a-i proteja de frig!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Elefanții din India primesc pijamale colorate pentru a-i proteja de frig!
Articole asemănătoare

Elefanții din India primesc haine colorate din lână! Pentru a proteja animalele de temperaturi scăzute, sătenii dintr-un sat indian  au tricotat articolele de îmbrăcăminte de dimensiuni gigantice pentru… elefanți.

Centrul de conservare și îngrijire a animalelor sălbatice  din orașul Mathura găzduiește în prezent 20 de elefanți care au fost salvați din captivitate ilegală, de traficul de fildeș și din circurile unde au fost abuzați și supuși cruzimii extreme. Kartick Satyanarayan, fondatorul centrului, a declarat că este important să protejeze de frig elefanții abuzați : “Este important ca elefanții noștri să fie protejați de frigul din această iarnă, deoarece sunt slabi și vulnerabili;  au suferit foarte multe abuzuri,  sunt slăbiti si au imunitate scăzută la boli cum ar fi pneumonia. In plus, frigul agravează  artrita, care este o problemă comună la elefanții salvați “.

Femeile  dintr-un sat din apropierea centrului de conservare au început să producă articolele de îmbrăcăminte colorate, mai exact pijamale, după ce personalul din centru a avertizat că temperaturile  vor scădea sub zero în timpul nopții.

Sursa: http://www.independent.co.uk/news/world/asia/india-elephant-jumpers-villagers-knit-protect-near-freezing-temperatures-weather-mathura-a7535101.html#gallery

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031