Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

ECOLOGIE. Dai 10 PET-uri și primești un arbore tuia. Se întâmplă duminică, la Timișoara

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
ECOLOGIE. Dai 10 PET-uri și primești un arbore tuia. Se întâmplă duminică, la Timișoara
Articole asemănătoare

Ce se întâmplă dacă aduci 10 PET-uri în Piața Libertății din Timișoara, duminica aceasta?  Ei bine, vei primi un tuia, la ghiveci. Tu poți planta arborele  unde vrei.

Asociaţia Eco Club Timişoara, în parteneriat cu compania Flex Romania, organizează în premieră Flex Eco Fair, care este un proiect de educaţie ecologică. Timișorenii sunt invitați să aducă câte 10 sticle de plastic aplatizate, iar în schimbul lor vor primi un pomișor tuia.

“Educația ecologică nu presupune doar explicarea în termeni ușor de înțeles pentru copii. Ea înseamnă și insuflarea respectului pentru mediul înconjurător prin participarea la acțiuni concrete; Flex Eco Fair este una din ele”, a declarat Andreia Schneider președintele Asociației Eco Club Timișoara. Dacă vrei mai mulți tuia, trebuie să aduci multiplu de 10 PET-uri.

Toți cei care doresc un mediu curat sunt așteptați duminică, între orele 11,00 - 1500, în Piaţa Libertăţii unde, contra sticle de plastic goale și aplatizate se vor distribui 1000 de arbori. În plus, după acest eveniment, se va constitui o comunitate virtuală a celor 1000 de tuia. Prin urmare, ești rugat să trimiși o poză cu pomiușorul tău, la adresa de email: flexecofair@yahoo.com, sau să o încarci pe pagina de facebook ECO CLUB Timişoara.

ECO CLUB Timişoara este o organizaţie non-profit care și-a propus să  informeze și să educe ecologic  cetăţenii din comunitatea timişoreană (cu precădere tinerii).

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Adresa dvs. de E-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031