Gradinita Ana Lugojana
Breaking News

Echipa de Mind Lab a Şcolii “Anastasia Popescu” – cea mai bună din România!

Delimitare+- ADimensiune Font+- Printează articol
Echipa de Mind Lab a Şcolii “Anastasia Popescu” – cea mai bună din România!

Şcoala Gimnazială „Anastasia Popescu” a câştigat a 7-a oara locul I la Olimpiada Mind Lab, etapa naţională! Jucatorii noştri sunt cei mai buni din România! Competiţia a avut loc pe 9 mai la Hotel Marriott, şi din cele 8 şcoli participante, Şcoala “Anastasia Popescu” a obţinut cel mai bun punctaj la sfârşitul celor 7 runde de joc. Echipa câştigătoare este formată din: Luca Martinescu (cl. a II-a „Prinţul Radu”), Raluca Luzi (cl. a IV-a „Prinţul Ştefan”), Radu Bodur şi Alex Ciulcov (cl. a V-a „Domniţa Smaranda”)!

maindlab mai 2015b

În cei 8 ani de când ansamblul de jocuri Mind Lab a fost implementat în ţara noastră,  echipa de Mind Lab  a Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” a câştigat întotdeauna (de 8 ori) Olimpiada de Mind Lab pe municipiu, de 7 ori Olimpiada Naţională iar în anul 2013 a obţinut titlul de vicecampioană mondială Mind Lab, la Olimpiada Internaţionala din Austria. În toţi cei 8 ani de antrenamente şi victorii, diversele echipe ale Şcolii « Anastasia Popescu » au avut acelaşi antrenor neobosit : dra prof. Ana-Maria Gheorghiu. Metoda Mind Lab este o abordare unică a dezvoltării  inteligenţei emoţionale si a abilităţilor sociale cu ajutorul jocurilor de gândire.

 

0 Comentarii

Elefantul Toyo nu a găsit nici un comentariu

Ne pare rău, dar cineva a luat toate comentariile și a fugit cu ele, sau poate nimeni nu a comentat !

Poți fi tu primul lasă un comentariu !

Scrie comentariu

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 154 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/d/4/9/stiripentrucopii.com/httpd.www/wp-content/themes/reganto-theme/functions/filters.php on line 155 <

Banner
Banner
Banner
 

Reclamă

Calendar

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
« aug.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30